BUZZ....

Publicerat: 2009-11-30 / 17:50:31
Satt och kikade lite tradera ocg fick upp buzz spel, visste inte att dem hade ett som hette svenska genier. Så det blev att leta upp direkt då jag inte har buzzkontrollerna. Hittade bara spelet på cdon.com dör 429 kr, lite dyrt tänkte jag då jag måste köpa kontrollerna också så jag googla och hittade på elgiganten. Spelet för 99 och kontrollerna för 199!
Ingen tvekan om saken, jag och magnus ska tävla och ha roligt tillsammans, för det finns faktiskt inte så mkt att göra tillsammans när barnen har lagt sig. Jag vet att jag kommer förlora stort men det gör inget ska bara bli roligta tt få göra ngt tillsammans med Magnus !! ")

Julklappar...

Publicerat: 2009-11-30 / 14:36:50
Det mesta är inköpt redan, men den som är viktigast och svårast är kvar.
Vad köper man till en person som har allt ?
En upplevelse så klart, men var köper man tid ?

6 timmar i sträck !!

Publicerat: 2009-11-30 / 07:22:00
Andra natten i rad som jag får sova från ca 23.30 -05.30 !! weeiiihooo. haha
han vaknar lite på kvällen då han hostar lite grand eller har hamnat på sniskan i sängen. Men det är max 3 ggr och sen har han sovit i 6 timmar. Vaknar vill ha mat och sen vill han upp. Men vet ni, jag är glad att bara få sova i 6 timmar i sträck, skiter i om jag måste gå upp 5.30. Tyvärr är inte min kropp van vid att få sova så, och det visar sig då med att jag får världens huvudvärk. Och inga tabletter hjälper. Kan ha med bussresan att göra också. Känslig nacke!

Åh jag längtar till Ullared, shoppa, shoppa, shoppa ! Haha, ska bli kul och se hur Magnus reagerar där nere! För det fanns ju en fiskeshop !! Så självklart ville han följa med. =)

Idag är endda dagen på hela veckan som vi inte har ngt inbokat, full rulle hela veckan. Sjukhusbesök och möten. Pust !! Och pepparkaks bak på onsdag på dagis ! MYS!!

ULLARED I MITT HJÄRTA !!!

Publicerat: 2009-11-29 / 15:44:06
Jag har fastnat !!! Oooo även fast vi fick stå i kö i 2 timmar var det en helt underbar dag !
Trånga säten i bussen gjorde heller ingenting. haha.
Men kallt var det och smarta vi hade inte vantar med oss. Skriva sms var helt lönlöst. Och äta pommes var inte heller en höjdare.



Men in kom vi tillslut och visst var det kallabalik inne i affären och vi missade nog 75% av hela sortimentet.
MEN visst är jag hel nöjd för jag fick det jag ville ha !! En Sit To Stand Giraff till Eddie !!



Men nu vaknade J och han är nog mer galen i den. Men ja de får ju dela på allt här hemma ändå !!
Men om en vecka bär det av igen. Malin vill dit och jag vill MER ÄN GÄRNA åka igen. Gå där inne utan massa trängsel och verkligen kolla vad dem har för ngt !! :D

Bara fjäska med Jeanette så hon kan ta Jesper några timmar, hehe.
Så Nettan om du läser detta så fjäskar jag för dig nu, fjäsk fjäsk fjäsk !!

HJÄLP!!!

Publicerat: 2009-11-27 / 07:59:16
Blir totalt galen snart, inatt var den värsta natten på länge, han var extrem. Ändå väckte jag honom på eftermiddagen så han inte skulle lägga sig så sent. Klockan 19.30 var han trött, men tyvärr övertrött och ville inte riktigt komma till ro. Efter lite bäring och lite kel så somnade han gott i sin säng. Sen började det redan kl 21 att han började gråta, sen har det bara fortsatt hela natten. kl 3 ville han upp, men jag var mer eller mindre helt väck så jag lät honom sitta och leka i sin säng ist. Men 3.30 blev han hungrig. Gjorde mat och sen somnade han gott i sin säng. Vaknade 6.10 och ville då upp. SERIÖST !!

Jag vet ärligt inte hur länge jag orkar detta. Och när han väl sover på dagen är jag inte trött så jag somnar inte. Utan blir trött runt 14 tiden, men då är ju j hemma så då kan jag inte lägga mig.

GE MIG TIPS !!!!

hahaha!

Publicerat: 2009-11-26 / 13:32:35
För alla er som inte har turen att åka till Ullared på lördag vill jag tipsa om deras hemsida !!

För där kan man kolla hur köerna ligger till och man kan vinka hem !!

Så att ta med sin en dator när man åker kan va bra så vet man strax innan bussen anländer
om man ska ta på sig regnkläder ") !

Mitt stora dilemma...

Publicerat: 2009-11-26 / 13:26:58


är om jag ska köpa denna eller inte....

Julstämning !!

Publicerat: 2009-11-26 / 10:36:17



Älskar denna låt och jag lääääängtar till julen nu, har inte hittat julkänslan än men jag ska nog ta mig sjutton pynta idag !! ")

Trött, tröttare, tröttast !!

Publicerat: 2009-11-25 / 07:54:17
Inatt blev det ingen sömn alls för mig... Eddie har varit rätt så lugn, han har vaknat och velat ha nappen men har hittat den oftast själv men ja man vaknar ju så fort han piper till. Inte lätt att hinna somna om mellan gångerna!

Så jag längtar tills jag lämnat J på dagis och Eddie somnar igen.
JAG VILL SOVA !

Och det gör inte saken bättre att jag fått munsår, kliar ngt för bannat, och så är man där och kliar med framtänderna och så gör det ont, och så vill jag inte klia på det då det kanske smittar, men jag gör med handsprit på, hade ingen munsår salva. Hoppas der funkar lika bra, haha.

Anledningen till att jag inte kunde sova så bra är för att hela huset är nu tömt och allt är kastat. Mammas älskade saker är borta. Känns inge bra alls. Såg henne framför mig igår kväll när hon satt på trappan och rökte, hur hon satt på sin stol o matsalen och löste korsord, hur hon såg ut när hon skrattade och hur hon lät sista gången jag pratade med henne i telefon.

Min mamma som var bäst på att baka och göra sås.
Min mamma som alltid fanns där för mig.
Min mamma som tog emot sitt barnbarn utan att tveka då han hade det svårt.
Min mamma som ringde förlossningen då vi inte svarade hemma och hon var orolig och undrade var vi var.
Min mamma som in i det sista hade humorn kvar och bad Magnus gå ut och vattna även fast det spöregnade ute.
Min mamma som jag kommer sakna resten av mitt liv, och ju mer som händer runt mig ju mer kommer jag sakna henne, jag vill berätta allt som händer.

Skit humör, skit väder, skit, skit , skit, skit....

Publicerat: 2009-11-23 / 18:01:00
Ja dagen som började så bra fortsatte inte lika bra, kan bero på att jag var ute på banken och betalade räkningar för mamma, och det är lite vemodigt må jag säga. Nu är det 2 lån och fortum som fortsätter tills huset är sålt sen kan jag sätta mig ner och sörja ordentligt. Känner att jag inte fått göra det. Och för att kunna gå vidare måste man få sörja.

Alla andra är nere i huset och städar ur över våningen. Källaren blev klar i lördags men då blev containern full. Ja mamma visste hur man sparade på saker. Hon vrider nog och vänder sig i graven nu när hon ser att vi slänger ALLT!

Men jag hittade en bok som var full i gåtor som jag kommer dela med mig av i framtiden, några är riktigt roliga. Precis som mamma var. Denna bok skrev hon antagligen 1977. För längre bak hittade jag massa inköp hon hade gjort. Te.x hade hon köpt ett par jeans för 29.95 ! haha:)

Jag fick ju hennes assistent för 1 år sen, hon tog mormors som knappt var använd. Den hittade jag ett inköp på i denna boken, 12/2-77 fick hon den av mormor 1095:- kostade den då, och det var dyrt på den tiden. Vet inte vad de kostar idag men dem är nog inte billiga !!

Ne ska tvätta mina skruttar, dem sitter i badet nämligen, båda är trötta men här ska inte sovas förrän vid 19 !

Underbara måndag morgon !

Publicerat: 2009-11-23 / 11:46:49
Vaknade runt 7 tiden av att det var en liten som klappa mig på fötterna. Fatta inte först vad det var men det var ju lille J som vaknat och ville leka! Han klättra upp till mig i sängen och vi myste en stund, sen lockade hans leksaker.

Det värmde så gott inombords att han kom och väckte mig med en liten klapp och inte gjorde något ljud i från sig, lillebror sov ju fortf. Söt, söt , SÖT!
Och inte ett ljud om kvällarna säger han när man talar om att nu får du stänga av tv och gå och lägga dig. Hans tänger av springer in på toa och vill borsta tänder och sen går han upp och lägger sig i sin säng. Dock vill han att Magnus ska ligga breve honom, och SJÄLVKLART gör han det. I lördags somnade de breve varandra när J ville sova middag, han blev ledsen när Magnus var på väg att gå så Magnus fick snällt vara kvar, och somnade han med.

Nu ska jag njuta av tystnaden medans Eddie sover, ngt måste det ju finnas på Tvn..

Lördag.

Publicerat: 2009-11-21 / 09:33:10
Jag är hemma, de andra städar huset. Känner mig skit taskig som inte hjälper till men allvarligt talat så pallar jag inte. Känslan över mig går inte att beskriva men det känns som om jag sviker mamma och städar bort henne. För detta är ju det sista av mamma som finns kvar, hennes älskade hus som hade så stora planer för.

Känns dumt att sälja det,men det är för litet för oss. lr ja, det finns 3 sovrum men 2 av dem är högst upp och det sista är nere i källarn. Blir inge bra alls. Sen är det gott att bo i lägenhet ett tag till medans barnen är små och man inte har samma tid till att ta hand om ett hus. Men då vill vi ha ett enplans hus med stooort garage om Magnus får bestämma, och ja det får han ! ")

Eddie sover, han vakna vid 6, jag och Magnus var redan uppe då och satt och åt pepparkakor, haha. Och sen 10 min senare kom en liten Jesper ner för trappan, han är så söt nu när han kan gå upp när han vill och inte behöver ropa för att vi ska hämta honom. Och han lyser som en sol när han komemr ner. Går direkt till kylskåpet och vill ha ngt att äta. Sötnöt !!

Blir till att ta en promenad med barnen sen, det är ju solsken idag ! Härligt.

Lördagen närmar sig med stormsteg...

Publicerat: 2009-11-20 / 11:04:46
.. och jag gillar det inte. För imorgon ska vi tömma huset. Slänga allt! Finns nog inte ngt spec som jag vill spara och för det andra så finns det ingen plats här hemma till att spara det.

Men samtidigt som det känns fel så ska det bli gott att få det gjort och bara kunna sälja huset sen och gå vidare.

Ne nu ska jag leta vinterskor till mig det är MYCKET trevligare.

Bilder

Publicerat: 2009-11-18 / 18:55:56


Jespers super fina säng ")

Sängen invigd !!

Publicerat: 2009-11-18 / 11:12:55
Och med det menar jag att J sov i sin nya säng inatt! Jag fick inte ens bäddat klart den innan han skulle lägga sig till rätta och sova. NU blev det ju någon timme senare då Magnus prompt ville sätta ihop sängen direkt.

Ska bli spännande och se om han vill upp och sova i den nu när han kommer från dagis. Han blir så grinig vid 17 tiden annars.

Lägger in kort sen på hur det blev inne på hans rum nu ") !

Ny säng ..

Publicerat: 2009-11-17 / 11:05:07
Ja idag ska J få en ny säng. Hittade en på blocket, och där är nog inte parkeringen full, haha. Det blir en Ikea säng men en annan modell.







Denna säng kommer han få nu. Men vi kommer till en början ha den nere och med tältet på satt. KOmmer bli skit mysigt för honom och han komemr sova som en prins !! ")

Julklappar !

Publicerat: 2009-11-17 / 09:12:44
Ja snart är det dags att börja handla, har hittat varsin till Eddie och J, Eddie ska få en lära gå bil ( MUsse Pigg) och J ska få en leksaks dator ( Cars) .. Hittat detta på Br men ska ju till Ullared den 28e så jag ska kolla där också, kanske kan tjäna någon krona, om jag ska ju ändå dit.

Längtar som en tok dit, ska bli så kul, har ju aldrig varit där. Det sega är att vi ska åka buss, är ingen bussälskare, men jag har väldigt trevligt sällskap så det ska nog gå bra. Och man kan ju alltid hoppas att man stöter på Morgan, han är ju för härlig !!

Magnus får stanna hemma med barnen och så åker jag och shoppar, precis så det ska vara, haha !

En gång har jag fått stoppa i nappen i Eddie, och en gång gav jag honom mat, sov till halv 7, ändå är jag helt väck idag. Så jag hoppas han snart vill sova för jag ska då lägga mig....

COOOLING !!

Publicerat: 2009-11-16 / 11:45:48


solglasögon, fotbollströja, långkalsonger och fårskinnstofflor ( i strl 39 ),
en äkta kändis !!

Kul att krypa ..

Publicerat: 2009-11-16 / 11:39:55


Och hitta ett helt rum som är fullt med leksaker =)



Eller en trappa att gömma sig under =)



Överallt kryper jag och alla ställen är lika roliga !

Måndag Morgon ..

Publicerat: 2009-11-16 / 06:46:27
Ja hopp då är det en ny vecka, och nya rutiner kanske ? Eddie har sovit gott hela natten, har vaknat någon enstaka gång, ville ha mat vid halv 5, och då låg Magnus fortf och sov, han rusa upp ( börjar jobba kl 5 ).. Eddie somnde om direkt , MEN så ville han upp kl 05.40, damn, jag som hade hoppats på att få sova till minst 7 är fortf lite förskyld så det hade varit gott. Men Eddie brukar ju somna när vi kommer från dagis så då kan jag lägga mig också ") !!

Ja vi åkte ju till Ikea igår men jag har aldrig sett så många bilar på den parkeringen, vi hittade inte en enda ledig parkering ! Så vi åkte hem ist, men Magnus fick köpt 5 fiskar och lite växter. Han köpte ju även en nytt större akvarium i torsdags. Ett sexkantigt, skit snyggt.

Och idag blir det Uddevalla, J ska få sin andra spruta, han var ju sjuk förra gången han skulle få den ..




MUSSE PIGG ÄR BÄST !!

IKEA nästa !! ")

Publicerat: 2009-11-15 / 07:54:20
Japp idag bär det av till Ikea, jag är väl eg inte frisk nog men de skiter jag i, haha.
Vi vill ha en ny säng till J då han fortf sover i sin spjälsäng. Kommer blir svårt att lära honom att sova i den men han får somna i sin spjälsäng och sen så lägger vi över honom i den andra så får vi se hur det går.



Denna fina blåa blir det till honom =) !!

Krypposition intagen !!

Publicerat: 2009-11-14 / 14:21:52
















TA DA !!

Eddie <3

Publicerat: 2009-11-13 / 18:16:09




Det är väl inte konstigt...

Publicerat: 2009-11-13 / 15:22:24
...att jag ÄLSKAR Magnus !







När han fullkomligen avgudar J och tar hand om honom som sin egen !!

MINA SÖTA GRANNAR !!

Publicerat: 2009-11-13 / 14:55:04


JEANETTE OCH PATRICIA ")

Sjuklingarna !!

Publicerat: 2009-11-13 / 14:39:28
Japp vi är dåliga här, börjar gå mot friskhet men hostan är kvar som ett ärr på de små !



Vissa har det gott iaf ") , sover som en gris och ja jag njöt varenda minut !!

Middagstips..

Publicerat: 2009-11-11 / 09:59:30
Slänger in ett middagstips också ;)

Huuujedamej ..

Publicerat: 2009-11-11 / 09:55:15
Vilken natt ! trodde inte jag kunde få värre nätter men det kunde jag visst .. J har varit helt otröstlig, sovit breve mig och varit KOKHET ! Hönsig som man är kan man ju själv inte somna med tanke på vad han har gått igenom och man extra försiktig. Men nu mår han bra, gav honom alvedon och mat i morse och nu är han ( nästan ) som vanligt. Eddie mår prima och kryper runt som bara den ") .. '


Men nu är det jag som inte är som jag ska, så Magnus är hemma idag med, imorgon får han lova tt gå men först när han lämnat J på dagis, hehe. Och jag hoppas verkligen J håller sig frisk för han ska få sin andra spruta imorgon.

Soffläge nästa för mig iaf !!

Från den ene till den andre...

Publicerat: 2009-11-10 / 20:23:27
Japp nu var det J's tur att få feber och vara dåsig. Som tur är så "gnäller" han inte utan han är bara hängig.
Eddie har varit fri från feber sen igår kväll, gott det. Men han hostar fortf lite grand och snorar. Men nu syns hans 2 framtänder uppe jätte tydligt, och det är så gulligt ")!!



En feber trött J myser!

Ina; Ja vissa dagar har jag testat mig på olika saker. Bla bara låtit honom sova på fm, och agt honom vid 19, men han vaknar ändå många ggr på natten. De flesta ggr har man bara behövt vända på honom, men nu vill han ligga på mage, nu vill han däremot upp och leka någon timme. Sen har jag även testat ge honom 1 års vällingen på kvällen men icke han vill ha mat vid 4 tiden iaf !! Jag hoppas detta går över snart då jag känner mig smått som en zombie på dagarna !! :(
Och INA, va faan händer på Elise´s dagis ?? Lider med dig !

Tävling !

Publicerat: 2009-11-09 / 11:20:40
Är med och tävlar på Foki's blogg, där kan man vinna otroligt fina smycken/ väskor  mm från Mihi.se!

Måste även få tipsa just om Foki´s blogg, en roligare blogg har jag inte hittat, så hon är verkligen värd sina priser !

Natten ..

Publicerat: 2009-11-09 / 10:34:39
Ja natten bev lite bättre än vad jag hade förväntat mig. Eddie somnde i sin säng igår vid halv sex, vaknade sedan vid 19 och bara grät, tog upp honom och satte honom hos mig och han satt helt still och var helt tyst, till slut somnade han i min famn. Satt kvar en stund för han vill ant ha närhet, gick upp vid 21 och la honom men icke då, fick snällt gå ner igen, jaja tänkte jag jag får lägga mig i soffan med honom i min famn, men så har jag problem med min nacke/axel så det gick inte så länge. Fick gå upp och lägga honom o sin säng iaf, och han somna. Sen har jag vaknat varannan timme , han har gråtit lite och när man klappat och pratat med honom bev han tyst och somnade igen. Vid halv 5 ville han ha mat, sen sov vi till tjugo i åtta. Så jag är nog mer utvilad idag än jag någonsin varit trots hans höga feber inatt. ")

Men stackars J ville ant upp tidigare, för när jag vaknade imorse gick jag in o kollade till J, eftersom jag inte hört honom, och han hade slängt av sig blöjan den låg på hans keyboard, haha. Men som tur va hade han inte kissat i sängen ")!!

Idag är Eddie som vanligt, lite kinkig var han i morse men nu är han precis som han ska vara ! GO OCH GLA`=)

Och svar till Irina; Eddie sover ca 3 timmar på dagen, så sammanlagt så sover han nog bara 12 timmar /dag ..

MAMMA!!

Publicerat: 2009-11-08 / 18:00:32
Med ett leende kommer jag minnas mamma, för att hon alltid hade ett leende sjäv !

Sjuk eller Tandfeber ??

Publicerat: 2009-11-08 / 12:52:41
Eddie har 38.2 i feber, inte jätte högt men han är lite slöare än vanligt. Dock sitter han på golvet och leker just nu, nyser lite emellanåt men snoret är genomskinligt. Plus att han precis fått en till tand nere och båda framtänderna är på G. Så jag hoppas att det är pga tänderna som han har feber.

Fick ju låna en tandsalva av Jeanette igår men så finns den inte att köpa i Sverige så det känns skit dumt att använda av den. Men idag räddade den mig ant, för han grät och grät och grät. Smörjde då hans tänder och efter 10 min hade han somnat.  TACK JEANETTE !

Nee ska ta mig en nybakad bulle och ett kallt glas mjölk !! MUMMA!
Sen har Magnus lovat mig att han ska göra köttfärslimpa, och jag ska göra mamma's special sås, gräddsås med stekt lök och champinjoner !

SAKNAR DIG MAMMA!
Även fast jag vet hur du gjorde såsen fick du den alltid att bli så underbart god !!

BläBläBlä

Publicerat: 2009-11-08 / 09:04:31
Som alla vet vid detta laget så har vi en nattpigg son, vilket resulterar i att man är som ett vrak hela tiden.
Igår hade jag huvudvärk utan dess like HELA dagen, tog tabletter på tabletter men inget hjälpte. Försökte sova lite på dagen men då kom de som skulle köpa mamma's bil ( vi fick sålt den ) sen gick jag som ett vrak resten av dagen iaf.

Eddie lyckades vi hålla vaken hela eftermiddagen och somnade sen i Magnus famn runt 19 tiden, Och J gick självmant upp vid 19 tiden. Så vi kollade lite på film men jag kände att jag fick gå och lägga mig. Eddie hade ju tandmedel och lite ipren så jag tänkte gott nu sover han en bra stund.

TJI fick jag, han har hostat konstant hela NATTEN, dcok har han sovit och inte själv haft ont av det inte Magnus heller han har varit het borta. Men lilla jag blir ju orolig när han hostar så. Så jag satt och vaka vid hans säng. Tror ni jag mår bättre idag ?

Eddie spydde iaf imorse men inte konstigt när han hostar så. Hoppas bara han blir trött snart så jag också kan få sova.

Ne har en bulldeg som väntar på att få bli utbakad, jag sitter ju inte still för att jag är sjukt trött och har världens huvudvärk .. Får skylla mig själv men sitter jag still så somnar jag nog.

02.14

Publicerat: 2009-11-06 / 08:28:33
Vet ni vad jag gjorde den tiden ? Jo det ska jag tala om för er, jag satt nere i soffan och läste Fredag ( Gt's bilaga) och kollade på när Eddie lekte på golvet.. Unge Herr Frennvik ville inte sova inatt ( IGEN) ..

Detta känns mindre roligt nu, sova en hel natt hade ju inte vart fel, men jag tror jag vet problemet och min teori ska testas ikväll !! Gud nåde om den inte funkar, haha !

Magnus kommer hem tidigt idag så det blir att åka till Uddevalla direkt, behöver handla lite på Torp och hämta mammas bil som vi nu ska sälja. Ingen idé att ha den ståendes inne i Uddevalla till ingen nytta. Vi behöver den inte.

Men nu närmast blir det dagis och sen ska jag och Eddie SOVA !

SNART SNART SNART !

Publicerat: 2009-11-04 / 20:01:06



Åh en sån natt, vilken underbar natt.. NOT !!!!

Publicerat: 2009-11-04 / 08:13:21
Varför vill han inte sova , och varför vill han stå upp kl 03.43 !? Och varför är det så grått och tråkigt ! ?
Många varför och inga vettiga svar. Blir snart galen.
Fick ju snällt gå upp med honom och ja visst jag hade ju 4 program inspelade men vem vill kolla på dem kl 4 på morgonen ? Blää, MEN jag har en Björnkaka i ugnen som jag ska skicka med Magnus till jobbet sen. Han kommer hem om en timme då vi ska på möte så ja björnkakan är klar ska bara stå i kylen en stund så den blir god, haha. Undrar vem som är galen jag eller Eddie. HAHA !

Ne ska kolla bloggar och spela lite på FB, ska ju snart iväg med den store till dagis och sen möte. ")

Urnsättningen ..

Publicerat: 2009-11-03 / 11:33:09
I Fredags var det urnsättning för mamma. Ok att begravningen redan varit och jag har gått vidare ( lite) i mitt liv så kändes detta som ett hugg i hjärtat. Jag menar, vi sänkte ner vår älskade MAMMA i jorden. Hon ska inte vara där utan här med oss.
Aldrig har jag kännt mig så här ensam, när det händer saker, både positiva och negativa så är jag van att ringa mamma. Visst har jag Magnus men det är ju ändå inte samma sak. Hon missar allt som händer nu och det är inte lite.

Jesper tuggar och sväljer allt han kommer åt, fast helst korv. Måste försöka vänja honom vid bestick, men ja det är ju en fas alla barn går igenom och han är ju inte van att mat ska passera hans mun.

Eddie pratar och skrattar och kryper dagarna i ända och är allmänt SÖT! Vilket jag vet att mamma hade tyckt också.

Och nu är det värsta av allt kvar, att tömma huset. Har gett bort det mesta men det finns fortf grejer som ska slängas, några tänkte jag lägga ut på blocket men sen blir det att dynga allt i en container.

Har inte plats till att spara ens hälften av allt som jag vill behålla. Men det viktigaste minnet av mamma sitter i min hjärna och mitt hjärta så det tänker jag inte slänga !

Ne fy faan vad världen är orättvis !!!

God Morgon !

Publicerat: 2009-11-03 / 07:18:35
Så nu har jag fått ändrat inställningarna så jag kan skriva som normalt "). Vet inte om det var jag som hade lyckats få bort det eller om det är blogg.se, men med deras hjälp fick jag tillbaka den iaf !

GRått och tråkigt väder igår gjorde att vi blev inne hela dagen och det märktes på J, när klockan var 17-18 ville han gå ut, stackarn, men vi fick snällt sitta kvar inne. Visst finns det kläder för alla väder men var inte på humör för att gå ut !!

Eddie har sovit riktigt bra inatt, jag har varit uppe 2 ggr med honom, vet inte om Magnus vart uppe någon gång men tror inte det. Men vid 4 skulle han ju ha mat som vanligt och HAN SOMNADE OM ! DET är inte vanligt för honom, han brukar vilja gå upp den tiden.
Så jag fick sovmorgon idag ! :D



Dessa tre gör livet värt att levas utan MAMMA i mitt liv. Eller ja hon finns ju fortfarande i mitt hjärta. Och bara det kommer jag långt på.

J***A BLOGG

Publicerat: 2009-11-01 / 13:03:25
Har nu mailat blogg.se och frågat varför jag inte kan redigera min text, kan varken lägga upp flera bilder i samma inlägg eller göra så att texten hamnar i mitten . Men de fattar inte vad jag menar . Blir så trött på't så jag ska nog ta och fixa en ny blogg. Gillar inte metro så får bli ngt annat. Men lägger upp ett kort på J också nu när han äter oavbrutet, och JA HAN ÄTER, TUGGAR OCH SVÄLJER !!!!!!

Ser på Tv

Publicerat: 2009-11-01 / 13:00:09