Sjuklingar ...

Publicerat: 2009-12-30 / 17:45:03
men bara jag och Magnus. Barnen är friska som tur är !
Ville bara säga det .. haha
men det värsta är att jag är sämst ! :(

Grattis Farbror Anders !!

Publicerat: 2009-12-23 / 19:28:39

Äta själv är roligt !!!

Publicerat: 2009-12-22 / 14:33:14

Tror ni Eddie har en stolt pappa ?

Publicerat: 2009-12-22 / 06:53:13




Och J leker med en annan traktor i bakgrunden ")

Ny bättre begagnad vagn att ha under vintern....

Publicerat: 2009-12-21 / 17:04:17
Köpte en vagn igår för att ha under vintern, plus att jag har Eddie mot mig.



ett kap som gick på betydligt mycket mindre än vad den är värd !!

Vit Jul ?

Publicerat: 2009-12-21 / 08:51:57
Får vi en vit jul där barnen kan åka pulka på julafton ?? Hade vart helt underbart, vi har tyvärr inte så mkt snö här ute än så de kan åka pulka, så J har inte fått gjort det än, och Eddie har inte fått sin första tur..
Nu ska vi vara i Munkedal på julafton så man kan ju hoppas på en vit jul !

Sista julklappen att fixa är till Magnus och den fixar jag imorgon, han ska få en ny mobil.

Ska in till Torp på synundersökning så då passar jag på att fixa det sista innan julafton. ")

Nu blir det dagis och se hur Eddie gillar den nya vagnen, måste tyvärr väcka honom också för han sover..

Bra info !!!

Publicerat: 2009-12-20 / 11:47:59
Experter rekommenderar inte att man ger bebisar välling i nappflaska, eftersom det gör det svårare för dem att lära sig äta mat och skilja på vätska och fast föda. Världshälsoorganisationen och Livsmedelsverket rekommenderar även att barn helammas de första sex månaderna.

Tyvärr finns det inga garanterade sätt att få ditt barn att sova hela natten. Spädbarn är "programmerade" att vakna ofta för att få mat och kontakt. Det varierar väldigt mellan de barn som sover hela natten från väldigt tidigt, till de som vaknar flera gånger längre. En del bebisar verkar skilja på natt och dag tidigare än andra. När ditt barn är tre eller fyra månader, kommer han eller hon förmodligen att sova 5-6 timmar i sträck, vilket säkert känns mer "acceptabelt".

Ett spädbarns förmåga att sova hela natten styrs alltså inte bara på näringsbehov, utan också av utveckling och anpassningsprocesser. Ibland är det nog våra egna förväntningar som, i förhoppningen om att äntligen få sova ut, är lite optimistiska.


Bättre info kan jag inte få just nu !!!

Kan Själv !!

Publicerat: 2009-12-18 / 10:00:24

 

 

Jag önskar mig...

Publicerat: 2009-12-18 / 08:29:20
KARAKTÄR!!






Love It !

Publicerat: 2009-12-17 / 12:48:18
Det är nog bara jag som gillar när det blir minusgrader ute, första gången på länga som jag inte svettas elelr tycker det är för varmt. Gott att ta på sig massa kläder och frysa lite ! Dock älskar jag sommaren mest av allt då jag gillar att gå utan strumpor, haha. Alla som känenr mig får en chock när dem ser mig med strumpor på, hehe. Min syster reagerade igår och Jeanette härom dagen. ")

Dagis ringde förut och ville att jag skulle komma och kolla till Jesper. Kinderna blossade upp på honom precis som om de var vattenfyllda, och så var han jätte röd och man fick inte ta på honom. När jag kom bort hade det nästan försvunnit, vi tror att det hade med den bitande kylan att göra.. Vad tror ni ?

Idag kommer den nya Tvn och då blir det att sätta upp den ikväll. Så jag ska ta och städa bort hyllan så det är klart när Magnus kommer hem, så jag har gjort nån nytta idag, haha.



Magnus var nere på BVC igår med vårat lilla troll. ( Ja han var där ensam )

Vikt; 10.2 kg
Längd 76.5 cm ...

Ingen liten krabat längre, och han får mer och mer en personlighet och jag fullkomligen älskar det !!

Snart jul ..

Publicerat: 2009-12-16 / 07:21:50
Den närmar sig med stormsteg, och jag och Magnus köpte vår julkapp igår.
En ny Tv..

En 46" LCD, kommer passa sig utmärkt på vår vägg i vardagsrummet.
Fick även en tidig julklapp från Magnus, han och Jesper var i Uddevalla och shoppade i söndags, och så slapp Magnus orkade inte slå in julklapparna så jag såg ju vad jag skulle få, så ena la jag beslag på direkt. Fick en ny hårtork ! Med en stor tratt, och den var perfekt till mig! Omtänksamma Magnus !

Hans julkappar är också fixade, bara Eddie kvar nu, men vi kom fram till att han får så mycket ändå och han kommer mest leka med papperet. Så några små saker får han ist.



Han sov i nästan 3.5 timme i går på förmiddagen, undrar om han låg gott ")



Söta som socker !!

Lussekatter !!

Publicerat: 2009-12-12 / 15:55:54
Bakade lussekatter igår med Eliza. Hon var hur duktig som helst. Och goda blev dem, lr ja jag tycket inte de smakade så mycket men alla sa att de var goda. Ja ALLA! För jag hade dagis här hemma igår kväll. Men jag tycker det är roligt. Skoj för barnen också att det finns många de kan leka med =).



ELIZA !



BENJIBUS !



JESPER DOPPAR COCOSKAKA ")



MIN ÄLSKADE SON OCH HANS FRUGA HAVANSA LEKER.



Hur ska detta gå ränker han när brorsan läser bok !

'

Här rockas det loss till Firma Fantasi flytt !!

Lysekil here i come !

Publicerat: 2009-12-11 / 06:40:10
Idag blir det en tripp till Lysekil när jag lämnat J på dagis. Ska lämna gravidkläder till Anna och ha en mysig stund med henne ")!

Karaktär.. VAD ÄR DET ?

Publicerat: 2009-12-09 / 06:54:56
Ja det vet då inte jag iaf gick la så där att hålla sig igår. Åt väl inget direkt onyttigt men jag var ju sugen på precis ALLT!! Några extra pepparkakor slank ner men vad gör det? Det är ju JUL !!

Får hålla igen på allt godis och chips ist och proppa i mig vindruvor , frukt och annat grönt när suget kommer.
Kl 04.30 ville unge herr Frennvik upp , han har haft en jobbig natt, men det är mitt fel så jag får skylla mig själv men tycker synd om honom. Men ja han leker med J nu som vanligt, och sover gör han nog lagom till vi ska lämna J på dagis.

Ne måste kolla runt efter tips på julklapp till Magnus, men det finns ju inget han behöver, och han säger att han inget vill ha... bläääää

Hongriii

Publicerat: 2009-12-08 / 14:03:29
Ja det måste jag då verkligen få säga att jag är. Har inte ätit ngt naturdiet utan till frukost tog jag en macka och stort glas vatten. Sen blev det en clemtentin och en banan, lunchen bestod av kokt broccoli, och nu tog jag 3 pepparkakor.
Och en MASSA vatten har jag druckigt. Blir att ta en naturdiet sen ist så jag stillar hungern.

Måste verkligen få bort några kilon, får ångest ! Men tyvärr älskar jag mat alldeles för mycket, och godis, och chips. Inte lätt detta..

Men nu ska jag sätta mig i soffan och mysa med J, Eddie sover så då får man passa på att mysa lite med J ist ! =)

Ullared.. IGEN !! ")

Publicerat: 2009-12-08 / 06:54:07
Japp, det blev Ullared igår igen, denna gången med bil. OCH INGEN KÖ ! Men ja jag var inte på shopping humör och fick panik där inne, det fick jag inte sist. Kan ha med att jag visste att vi var tvungna att skynda oss lite då Eddie var hos "faster" Erika och J var hos Jeanette. Så det blev stressigt pga det, den lördagen jag var där hade vi bara en buss att passa och det var mycket bättre. Så buss resan är att rekommendera, haha.

Nu är iaf alla julklappar klara, eller ja, jag har inga till Eddie, men ja han vill nog hellre leka med papperet. Och giraffen har han ju redan fått ")!

Svårt att veta vad jag ska köpa till min bästaste sambo. Har verkligen ingen aning. Funderar på en helårs pren. på någon av hans favvo tidningar. Men det räcker ju inte !

ne dags för frukost!
Men bara för barnen, jag ska leva på naturdiet i en vecka. Jag har gått upp 5 kg sen mamma gick bort, och redan då vägde jag 10 kg mer än vad jag gjorde innan jag blev gravid !! Bläää

Myskväll!

Publicerat: 2009-12-04 / 09:15:00
Söta rara Jeanette kom och höll mig sällskap igår kväll så jag slapp och vara ensam, och det bästa av allt var att jag inte ens bad om det utan hon visste att Magnus jobbade och kom hit och gjorde min kväll.
Vi satte ungarna i badet då dem började bli lite trötta, tänkte först att J och Havansa kund efå bada ensamma, men icke. Eddie ställde sig upp mot badkaret och ville plaska han med, haha ! Söt söt !!











IceCold !

Publicerat: 2009-12-03 / 16:37:30
Kallt som attan ute, och när jag säger det så är det verkligen kallt. Då jag inte haft på mig jeans mer än typ 2 ggr denna höst för att jag är varm hela tiden. Men idag frös jag faktiskt när jag var ute. Men ist för att köpa jeans eller börja använda jeans så köpte jag en ny jacka, hahaha !!




Och som vanligt när jag hittar saker så är det rea, hela 60 % dessutom !! Weeiii ! Så nej Magnus kommer inte klaga på att jag shoppar för mycket, haha !!

Ensamt !

Publicerat: 2009-12-03 / 14:41:03
Ja det komemr det bli idag då Magnus jobbar till 19.. Bläää. Gillar verkligen inte att vara ensam så länge, jag får smått panik och alla känslor bara svällar över. Men imorgon har jag honom längre, då vi ska till sjukhuset med J och sen är det ju helg ! ")

Och efter det är det måndag och då blir det ULLARED igen, haha.. Ja jag vet, jag är galen !

Men nu blir det mat, potatismos och fylld rödspätta ! Yummi !

Wonderful !!

Publicerat: 2009-12-03 / 07:36:56
Sovit som en prins har han gjort i natt mitt lilla troll. Vaknat 1 gång bara och då var han hungrig. Sov sen till 05.30..
J vaknade så klart också så det är full rulle tidigt här. FAst jag är inte riktigt vaken känner jag. J har hällt ut grötpulver i HELA köket, så jag dammsög kl 6, sen gick Eddie fram till kattmaten och hällde ut allt medans Rambo åt, han är snabb som blixten nu ! Och han vet exakt vad han får och inte får göra. BUSE !!



MAMMAS BUSE !!

Mmmmm..

Publicerat: 2009-12-02 / 20:14:42
Har två sovande små barn och en underbar sambo, livet kan inte bli bättre !

Frost !!

Publicerat: 2009-12-02 / 08:18:45
Härligt det är med frost, mysgt att se, det är ju det närmaste vi kan komma snö just nu, haha. Men jag kan tänka mig att det var kallt för Magnus kl 04.30 och skrapa rutorna.

Idag är det ingen vanlig dag ..

FÖR DET ÄT BENJIS FÖDELSEDAG !! HURRA ! HURRA! HURRA!

GRATTIS BENJI FRÅN OSS !!

Mysmorgon !

Publicerat: 2009-12-01 / 06:58:24
Vaknade 04.45 av att en liten J kom krypandes i sängen. Han tog Magnus täcke och kudde och kröp in till mig och la sig och myste. Åh jag bara längtar tills Eddie också är så stor så han kan göra det, spec om både jag och Magnus är hemma, familjemys är aldrig fel !

Men 05.20 var det inte roligt att mysa med mig längre så han ville upp och Eddie vaknade strax där efter.
Idag får vi antagligen reda på vilken dag Magnus kan ta ledigt från jobbet och vi åka till ULLARED!! hehe.

Blir nog Måndag eller Tisdag då de inte har ngn produktion !
Har redan fått ihop en rätt så lång lista igen, haha.
Och fick tips att pyjamasarna skulle vara bra så det ska jag köpa några fler. Köpte bara en till Eddie och ja kvalitén är super ! Sen ska ju Malin med också, kan bli spännande då hon är lite mer shopping galen än jag!")

Så är det något någon vill ha, säg till och vi fixar det ! Nu kommer det nog inte vara så mkt folk så vi kan nog handla ngt åt nådon annan också. ( Plus att vi har STOOOOR bil, haha !!)

Ett gott skratt så här på morgon kvisten !

Publicerat: 2009-12-01 / 06:21:40