Söt som socker..

Publicerat: 2010-03-31 / 17:16:50
2 timmars sömn, tok förkyld med ajiga bihålor och 6 timmars arbete går inte ihop !
Ska inte klaga för jag fullkomligen älskar att vara tillbaka på jobbet. Att väga socker kan vara så kul trodde jag aldrig ! ") Jag var trött igår men hade då fått sova hela natten, inatt hade han ont i magen och ville inte alls sova så trött är jag verkligen idag ! INGE HAVREGRYNSGRÖT TILL KVÄLLSMAT !
Vet inte om det var det som gjorde att han fick ont i magen men jag tänker inte ta risken igen, för jag behöver sömn.
Men jag ser ändå fram emot morgon dagen ")!

Måste få kollat på Cougar Town som jag spelade in igår också ! Men det går säkert inget på tvn kl 20 så då kan jag kolla på det innan jag somnar !

Morrn Morrn ..

Publicerat: 2010-03-29 / 08:38:10
Usch vad fel det blir med sommartid. Eddie ville inte alls sova igår men vid 20 tiden tänkte jag att jag läger honom så får vi se vad som händer. Han somna handlöst, haha ! Men vid 3 fick jag gå upp och halv 5 hade han fortf inte somnat om. Men vi somnade tätt tätt ihop tillslut och vaknade kvart över 7 .. oops.
Skulle ju lämna barnen på dagis halv 8, men jag är fortf tok förkyld så jag bestämde mig snabbt för att stanna hemma idag. Ringde dagis och dom tyckte det var bra för då behövde inte Eddie få en dagis chock idag eftersom han inte varit där på så länge! Så mellan 9-13 ska han vara på dagis, då kan jag få ligga och ta igen mig och skulle väl nästan vart till doktorn och få ett annat nässpray så jag kan andas !



Nu blir det att gå bort til dagis!

ojojoj..

Publicerat: 2010-03-28 / 16:45:11
Inskolningen på dagis var färdig, jag skulle börja jobba men tydligen ville inte Eddie vara på dagis så han bestämde sig för att få lite kramper så som nya tänder och en förkylning. Nu är jag tok förkyld men ska ändå till jobbet imorgon. Börjar kl 8 och slutar 14, alldeles lagom dag!





TACK GODE GUD FÖR ATT SNÖN ÄR BORTA!! ")

Snart måndag !

Publicerat: 2010-03-18 / 08:23:49
Och då ska jag börja jobba. Hur ska detta gå. Men det ska bli så skönt att få komma ut bland folk. Nu verkar det mest som att jag ska jobba ihop med Magnus så det blir ju inte direkt nytt folk. haha. Men funkar det inte så får jag ju gå tillbaka till min behöriga avdelning. Inskolningen går bara bra, lämnade honom ensam 1 timme igår och han pussades hejdå och vinka sen gick jag. Idag ska jag lämna honom vid dörren och hämta honom 2.5 timme senare. Vad ska jag göra i 2 timmar ??

Jo det vet jag, jag fick hem en träningsmaskin igår som hjälper en att göra situps och träna med gummiband, så det ska jag ägna mig åt i 30 min. För nu ska jag bli fit for fight ;)...


Klicka er in till denna sidan HÄR och rösta på Eddie, han kan vinna ett års förbrukning av ballerina kladdkaka! ")

Slapp måndag !

Publicerat: 2010-03-16 / 08:08:38
Vette sjutton vad det var med familjen igår men sömn behövde vi för vi sov som små grisar hela eftermiddagen!







Jag somnade tätt tätt intill jesper medans han låg och kollade på Tv, mysigare måndag får man leta efter!

Bilder

Publicerat: 2010-03-15 / 08:48:45


Söndagens frukost, klockan 08:17 efter 2 tallrikar gröt. Och jag vill tillägga att han äter upp en hel skivad korv till plus en sked mos!



Färdgodis till Sportshopen och glasögonen i beredskap !



Bus i sängen , han kryper och och snurrar runt.



Om man frågar om han kan locka på katten säger han, ksss ksss ksss!



Snart dags att inta sängen ! Visst ser jag trött ut ?



Värre med denna här han ser helt färdig ut !

Helgen som varit..

Publicerat: 2010-03-15 / 07:28:36
Helgen inledde jag med att fylla år. 27 år, hela år dessutom. Fick en jätte snygg tunika från Magnus och barnen men den passa inte, som vanligt när jag får/ hittar något som är snyggt. Så vi åkte till Torp direkt på morgonen och bytade. Hittade en skjorta som var jätte snygg och den passade! ") det roliga var att Magnus hade tittat på den först men så fanns den inte min storlek trodde han, men den storleken han trodde var för liten passade perfekt !

Dagen bara försvann och tillslut var det kvällen. Vi bojkotta Melodifestivalen och kollade på film, åt godis och chips och drack cider. Jag fick i mig nästan en hel. HAHA ! Filmen vi hade valt var Inglorious Basterds ( stavning?) men efter 1 timme gav vi upp. Magnus älskar ju allt som har med andra världskriget att göra så det var en besvikelse. För mig med som gärna hade sett lite mer action.

Söndagen blev till en utflyktsdag. Sportshopen och Happy price. På sportshopen hittade vi jacka till J, overall , puma dress och puma skor till Eddie, t-shirt till Magnus och en fleece jacka till mig, så nu är våren mer än gärna välkommen ! Happy price gillar jag inte så mycket skit på sådan liten yta ! Blää.. Så det blev lunch på Tanum Rasta, men seriöst priserna hette duga och maten var nog findus färdigrätter ! Fy bubblan !

Inskolning för Eddie idag och vanlig förskoledag för J. Och jag har bestämt mig för pannbiff till middag! ") Ska till och med koka dem med lök så som mamma och morfar alltid gjorde. SMASKIGT !! Bilder från helgen kommer sen !

Minne från MAMMA !

Publicerat: 2010-03-10 / 20:09:20
Har ju berättat förut att jag samlade ihop mammas smycken och smälte ner till en personlig ring. Här är resultatet!



Vitt guld och en "rand" rött guld, och 5 diamanter. Inuti står det " ALLTID I MITT HJÄRTA"



Jag är supernöjd med resultatet, tur är väl det då jag själv valt hur den ska se ut. Men juveleraren inne på Martins Ur och Guld på Torp blev också jätte nöjd ! ") Riktigt trevlig personal och Martin själv är underbar ! ")

Bästa hudkrämen !

Publicerat: 2010-03-10 / 14:27:20
Fick hem ett prov på en hudkräm med doft av mango och kokos. Jag tycker att kokos luktar jätte gott så jag provade den direkt. Efter att ha använt den i några dagar nu så har jag fastnat!

CND Mango/Coconut, bästa hand och hudkrämen!



CND står för Creative Nail Design och på nagelsalongen här i hunnebos hemsida stod det att hon säljer detta märke, så jag ringde ner. Hon hade massa andra sa hon men inte just denna. Men tyckte jag skulle komma ner för att lukta på dom andra. Nej det tänker jag inte alls, utan jag hitta en hemsida där dem skickar hem dom fraktfritt ! Plus att dom hade billigare priser än salongen !

HÄR
hittar ni denna ljuvliga hudkräm, och som hon på salongen sa, finns det massa andra dofter !
REKOMMENDERAS !

Sådan far sådan son !

Publicerat: 2010-03-10 / 11:28:59
Så fort Eddie ser en traktor så låter han med munnen. Tavlor eller leksak spelar ingen roll. Inte heller datorn!

Saccosäck !

Publicerat: 2010-03-10 / 08:36:30
Vi var på EM ( Wedelsmöbler) igår och kollade läget och Jesper hitta en saccosäck. Kunde inte låta bli att köpa en till honom. Han satt så snällt och stilla i den i går kväll. Han såg så avslappnad ut. Har ju haft en annan sorts sitt kudde till honom men denna var platt. Så detta blev kanon till honom !







Dagis är stängt idag så det blir ingen inskolning för Eddie. Och inget dagis för J. Så vad ska man hitta på idag ? Nordby lockar, men tycker så synd om Eddie han gillar det inte alls, medans J älskar att åka iväg så.
Den som lever får se ! ")

Inskolnings samtal !

Publicerat: 2010-03-08 / 08:34:52
Ja idag är det inskolnings samtal för Eddie på dagis, avdelning Ekorren.
Så jag har beställt namn nappar till honom så man vet vems som är vems!
Ja ni kan ju gissa hur hans nappar ser ut, självklart står det ju Eddie på dom, men dom har ju ett motiv som hans mamma älkskar, haha !



Det var ju inte så svårt att gissa va ?

Sen är det Nûbys nappar och dem är knottriga, är inte säker på att han gillar dem, fast han gillar ju deras nappflaskor men för säkerhets skull beställde jag vanliga som han redan har också.

Världens underbaraste!

Publicerat: 2010-03-06 / 17:05:18


Magsjuk Jesper..

Publicerat: 2010-03-05 / 07:15:06
Jahopp då var det dags IGEN ! Han spydde igår eftermiddag men var som vanligt direkt efter så vi trodde det var något han hade ätit. Sen vid halv 7 så spydde han igen ( i soffan) , då la vi honom för han såg rätt så mör ut han somnade ganska direkt. Vid 22 kände jag en konstig doft och det var Jesper som stod bredvid mig i sängen och hade spytt ner hela sig och sin säng. Så det var bara att gå upp och starta en maskin tvätt och lägga handdukar runt och under honom i våran säng. Han ville inte riktigt somna men tillslut så orkade han inte hålla upp ögonen. Eddie har haft en jobbig natt med massa drömmar och vaknat varannan timme och då har ju Jesper vaknat också och velat gå ut och kolla på Tv ! Halv 5 gav jag upp för då ville både Jesper och Eddie stå upp.. Så det blir inge dagis för Jesper idag och jag som skulle vart ut till jobbet och prata med chefen om vilka tider jag ska jobba och bjuda på kaka! Känns som om jag blivit överkörd av en ångvält idag, hoppas Magnus kan komma hem tidigare för han hör ju inte ett jävla dugg när han sover.. Grrrrr!

Fotokurs !

Publicerat: 2010-03-04 / 10:58:57
Vill ju gå en fotokurs men ska ju börja jobba om 1.5 vecka så det finns inte så mycket tid till det.
TRODDE JAG ! Jag har hittat en kurs, eller egentligen 2. Där man får en inloggning som gäller i 6 månader och man får massa tips och hjälp under tiden. Den ska jag beställa! Men måste tyvärr lämna in min kamera först för den vill inte ta kort "( .. Hittade även en kurs där man får material hem, den beställde jag också. Perfekt att ha och göra! Och jag vil ju lära mig mer om foto. Man kan även få en kurs i vinprovning, massage m.m! HÄR hittar ni den sidan .

Från Brunt...

Publicerat: 2010-03-04 / 08:36:40


TILL LILA ! ")

Finally !

Publicerat: 2010-03-03 / 13:55:07
Köpte en bättre begagnad diskmaskin i höstas utav grannen. Den väsnas något helt otroligt mycket så nu har vi köpt oss en ny. En rostfri Logik, vi ska ju även byta ut spisen i helgen också till en rostfri som mamma hade köpt men son aldrig blev installerad. Den tog jag över! ") .. Nu blir det som ett nytt kök för oss, ska byta ut handtagen på alla skåpsluckor också så dom går i stil med spisen och diskmaskinen !



Knapparna är gömde uppe på dörren så inga barn kan starta den! MYCKET PRAKTISKT !

Som sagt ..

Publicerat: 2010-03-03 / 13:50:51
.... EN OLYCKA KOMMER SÄLLAN ENSAM!! Jesper öppnade kylskåpet i morse men jag sa åt honom att stänga innan Eddie kom. Jag såg aldrig att Eddie redan var där. Snabbt och enkelt hamnade ett ägg på golvet och Eddie mitt uppe i ! Härligt det är att ha aktiva barn. För 10 månader sen längtade jag till han var aktiv nu vette sjutton vad jag längtar till.. Men han är fortf mitt lilla charmtroll och inte kunde jag bli arg på honom heller utan jag skrattade bara.



En olycka kommer sällan ensam .. ??

Publicerat: 2010-03-02 / 18:53:13










En Risifrutti blåbär ska aldrig lämnas utan uppsikt !

Underbart !

Publicerat: 2010-03-02 / 13:01:34
Helt underbart väder men lilla jag kan inte gå ut.. "( har stukat min stortå. Får skylla mig själv men ont gör det !



Så det blir att stanna inne och njuta av det fina vädret istället !

DAGIS NÄSTA !

Publicerat: 2010-03-01 / 14:26:59
Äntligen har vi fått dagis plats till Eddie. Nästa måndag börjar inskolningen ! underbart!

Eddies kalas...

Publicerat: 2010-03-01 / 09:13:31