Livet rullar vidare..

Publicerat: 2009-08-30 / 17:57:06
Finns inte så mycket mer än att acceptera det som har hänt och leva vidare., Det är jävligt svårt men jag måste. Det gör ju inte saken bättre att jag håller på att bli förkyld. Och det är jag aldrig annars..

Dagen idag har varit helt ok, J är väl lite sliten han med för han vill väldigt gärna sitta inne och kolla på Tv:n, men nu är han och Magnus ute i skogen. Magnus är en klippa till att ta hand om J. Så J kommer få det alldeles utmärkt här hos oss. Jag vet att mamma uppskattar allt vi gör för hennes älskade J! Mamma sitter nog där uppe och tittar ner på oss och ler med oss när vi leker med J och Eddie. Mormors ögonstenar. TYVÄRR, så har jag inget kort när mamma håller Eddie!! Grrr..

Så folk, ta kort för sjutton! Livet kan så fort så slut. JAG VET! Har ni ingen kamera så köp för guds skull en. JAg ska köpa mig en systemkamera nästa månad, har shoppat lite väl mkt nu det sista men en ordentlig kamera ska jag ha !
Ska kolla upp olika fotokursen också. Vill lära mig ta fina kort, för det är minne för livet !

Var nere i skoaffären här i Hunnebo idag och fick köpt 2 par skor till J och ett par finskor till Magnus.
Nu fattas det bara en kostym, skjorta och slips till Magnus, men det får vi ta en annan dag. Jag har beställt kjol och blus till mig. Jag klär mig i svart och vitt iaf, jag vet att mamma inte vill det men jag är ändå närmast sörjande så det hör till.
Jag grämer mig för den dagen, jag veta att jag kommer vara helt ras, men jag hoppas att den kommer bli fin.

9 September 2009, kl 11.00.

Är det dags att ta avsked av min mamma. Men jag kommer besöka henens grav flitigt. Usch vad hemskt det är att säga så. Jag vänjer mig tillslut.


Mamma och J för ca 2 veckor sen.

Vanlig dag ?

Publicerat: 2009-08-29 / 20:56:47
Är det så här mina dagar komemr se ut i fortsättningen kommer jag trivas. Vi vaknade iofs sjukt tidigt, kl 04.55 gick vårat minsta larm igång. What tänkte jag du måste skoja, men icke, fick snällt gå ner och göra i ordning en flaska välling. Men han somnade om efter en halvtimme, men då vakna J. Men han och Magnus låg breve oss i sängen och myste medans jag och Eddie sov. Sen blev det morgonbad, tänkte att J kan lika gärna få bada ofta nu när han älskar det igen. Eddie stoppade jag ner i badet me honom, och det gick jätte bra !


Plask plask ja, det kan man lugnt säga att det lät !

Sen åkte vi till Torp, J behövde pyjamas och jacka. Köpte lite annat också och lite mer kläder till Havansa.
Men fick panik inne på Torp, det kändes som om alla visste om hur jag mådde och vad som hade hänt så jag vågade aldrig titta på folk, glömde hälften av vad jag skulle velat titta på. Men önskar att mamma var med mig.

Innan hon fick J så umgicks vi ganska flitigt och åkte alltid till Torp eller någon annanstans minst 1 gång i veckan, hon kunde ringa och säga att hon hade pengar som skavde i plånboken. Tårarna bara rinner på mig nu, jag vet att hon sitter där uppe och säger till mig att vara stark, jag känner mig stark men orkar inte vara stark. Svårt att förklara, för mitt liv måste ju ändå fortsätta hur dåligt jag än mår. Tack vare J och Eddie står jag på benen och går upp ur sängen varje morgon, vill inte tänka på hur jag hade varit utan dem nu. Jag hade nog gått under jag med.

Mycket tack vare Jeanette också, hon har verkligen varit en klippa för mig, är fortfarande, kommer alltid vara!

Försöker få fram en bild av mamma men ser bara den bilden jag sist såg, och det är ingen trevlig bild, men hon var så vacker. Min mamma. Kan inte sluta säga; MIN MAMMA! Vill bara lukta på henne, klappa henne och smeka henne över håret. Men jag vet att hon är med mig hela tiden och hjälper mig. Men jag hade ännu hellre velat få prata med henne i telefon. Det är nog det jag kommer sakna mest. Tänk när mamma fick telefon räkningen , hon hade så hon såg exakt vilka hon hade ringt, 80% av listan bestod av mitt nummer. På alla möjliga konstiga tider!

Kommer ihåg för snart 2 år sen mamma gjorde en rolig min och jag skratta så tårarna spruta, J med för den delen ! Vill höra henne skratta en sista gång då hon inte kunde skratta ordentligt efter operationen så det är över 1 månad sen jag fick höra hennes skratt, jag letar och letar bak i huvudet men får inte fram det !


Vet inte vad hon ser ut som men rolig var hon då iaf !


Jag skratta iaf åt henne!!

Älskade mamma, du skulle vart så stolt över J om du hört hur han pratar nu, när vi sitter i bilen pratar han oavbrutet, försökte filma det förut men han blev störd av något så han prata bara sina BA ich aaaa ljud..


Regn...

Publicerat: 2009-08-28 / 14:24:50
Idag är ingen bra dag  alls för mig, känner mig totalt helt tom. Orkar inte tänka om än mindre bry mig om något idag. Regnar gör det också och så fort det regna ringde antingen jag eller mamma till varandra och frågade om någon av oss var sugna på att åka någonstans. Morfar var likadan. Fattar fortfarande inte att jag inte kan slå hennes nummer och få prata med henne. Det gör så ont så jag vill spricka. Huvudet värker och ögonen svider. Hur kunde detta hända ?

Ska åka ut till min moster så fort J och Eddie har vaknat, Mormor fyller 80 år idag. Men vet inte hon fattar det, men lite kalas skulle vi ha iaf. Och det kan va gott att komma hemifrån, är lite hemskt att se min moster då hon och mamma är så lika i ansiktet, men samtidigt är det gott för då försvinner inte bilden av mamma.

Har ett kort på henne som jag tittar på hela tiden och klappar och berättar hur mycket jag älskar henne. Min mamma. Världens bästa mamma. Jag vet seriöst inte hur jag ska göra för att få in det i huvudet. Sen vågar jag inte somna så jag är trött till tusen. Tabletterna hjälpte första natten, men nu funkar dem bara att somna in på kvällen men senvaknar jag efter nån timme och är jag vaken nästan hela natten. Somnar först på morgonen då det är dags för dem små att stå upp.

Ne får packa väskorna så det är klart när barnen vaknar.
Mamma, saknar dig och kommer aldrig sluta tänka på dig. Inomkort kommer jag bara tänka på allt roligt vi haft och få ett leende på läpparna, just nu har jag ingen kraft till att dra på smilbanden.

havansa 1 år !

Publicerat: 2009-08-28 / 09:21:08
Söta Havansa fyller 1 år idag. Stora tjejen!
Jätte grattis till Havansa på hennes dag från oss i familjen Simann/Falk/Frennvik!


Charmtroll.
Pussar och Kramar till dig Havansa!

Huset ..

Publicerat: 2009-08-27 / 13:06:40
Var nere i huset förut, skulle vattna blommorna då jag inte vill slänga dem. Mamma fullkomligen älskade sina blommor och hade nog närmare 100 blommor. Sen la jag mig ner i mammas säng och pratade med henne. Berättade hur Jesper mår och vad dagis hade sagt om honom och allt positivt som vi upptäcker med Jesper.

Igår kväll babade jag honom och det gick skit bra, jag frågade bara om han ville bada och vipps så hade han hoppat i badkaret och SATT! ner och badade. Fick tag i tvålen och tvålade in sig själv. Han har inte velat bli badad på flera veckor!

Väl nere hos mamma så rensade jag ur skafferiet, hittade lite smått och gott, och en hel del mindre gott. Mamma var inte världs bäst på att slänga saker. Vi hittade en blåbärssylt från 96.. Eller ja den gick ut 96.
Sen lite andra saker som kex och PÄRLSOCKER! Så här ska det bakas bullar i mängder.

Igår tog jag med mig hennes smycken, hon fick ett smyckeset av min pappa när dem var gifta och dem hade hon alltid på sig, så dem ska jag smälta ner till en ring, det är 2 ringar och 2 berlocker. Så det blir 4 st diamanter i den ringen jag tänkte jag skulle göra, och gravera in mammas födelse och hennes bortgångs datum. Hennes guld halsband som hon fick utav mig genom Allers Guldhjärta ska jag skicka med i urnan. Hon ville ha en radio har hon sagt många ggr, för hon tyckte att det skulle bli så tyst annars, och en ficklampa, stackars mamma var mörkrädd.

Nu känns det lite bättre när jag legat i hennes säng och pratat med henne, jag ville att hon skulle veta tat jesper har det kanon här hos oss och vill inte lämna mig när han ska till dagis. Han kramade mig innan han gick! Vad har hänt med honom, han brukar aldrig krama någon ! Förutom Jeanettes mamma då, när carina krama mig så gick Jesper fram och krama henne. Söt unge ! Han förvånar oss mer och mer för varje dag som går nu.

Hämtade även hans keybord och stol, så här ska det rockas loss ikväll...



Så här glad har han inte varit i badet på LÄNGE!!


Sorgbearbetning

Publicerat: 2009-08-26 / 21:15:09
Ytterligare en dag har gått och jag har fortfarande inte förstått att mamma är borta. Det känns som om hon bara är på sjukhuset fortfarande och att jag kan ringa henne. Men så slår det mig att det går inte ringa henne.
Jag förlorade inte bara min mamma i söndags utan också min bästa kompis. Vi kunde prata om precis allt, jag ringde henne flera ggr om dagen, och hon ringde mig. BAra för att höra vad den ena skulle ha till kvällsmat för att få lite inspiration. Nu när jag gått hemma mammaledig i ett halvår var jag hos mamma varje dag och åt lunch. Vem ska jag nu äta lunch med när Magnus börjar jobba ? Vem ska jag hringa när jag bara vill ha lite inspiration.

Visst jag har massor av vänner , men ingen av dem är ju mamma ! Saknaden är något fruktansvärd stor, men just för tillfället känner jag att mamma skulle varit stolt över mig. Jag klarar mig igenom det och kommer må bra en dag. Det kommer ta några veckor men tillslut kan jag skratta och le som alla andra. Visst är det hemskta tt se att alla andra mår bra och har sina mammor kvar. Men jag fick 26 helt underbara år med min mamma. Aldrig någonsin har vi bråkat, utan hon har bara ställt upp för mig oavsett vad det varit. Nu när hon var sjuk kände jag att nu är det dags att ge tillbaka lite, men inte ens det hann jag, men jag vet att mamma visste att jag älskar henne mest av allt.

Jag vill ge en extra kram till Jeanette som verkligen har ställt upp till 150 % sen mamma gick bort, så fort Magnus hat åkt nånstans så har hon stått vid min dörr och kommit in. Hon var med mig igår när jag gick in i huset, jag trodde verkligen att jag skulle få se mamma ligga i soffan, men ja sanningen kom ikapp mig igen när jag såg hur tomt det var.
Jag kände att mamma tittade på mig för hela huset stod stilla och allt kändes så fridfullt, mamma har det bra där hon är just nu. Hon är med morfar (läs hennes pappa) som har saknat sen han gick bort för nästan exakt 2 år sen.

Tyvärr mamma så fick vi göra oss av med dina katter men jag hoppas innerligt att Fia Lotta är med dig i himmelen och vakar över oss, och att Missan fanns där uppe och vänta på dig.

MAMMA! Du är den bästa av de bästa och jag älskar dig av hela mitt hjärta. Jesper har det underbart här hos oss och vi kommer aldrig släppa honom, hur mkt jobb det än innebär.  Finare människa kommer jag aldrig träffa. Mamma vila ifred och ge mig styrka att komma igång igen. Du är en del av mig för alltid !

mamma!

Publicerat: 2009-08-25 / 20:44:34
Det är inte sant, hur kunde detta ske? Det var ju inte så vi sa, men någonstans inom mig sade en röst att mamma hade gett upp. Hon hade inte ont eller något.
Diagnosen blev lungcancer för några månader sen, men det tog ett tag innan vi fick reda på att den var av elak sort.
24 Juli tog dem bort höger lunga, allt gick jätte bra och hon mådde jätte bra. Hon åt allt hon kom åt!
Sen efter några dagar hemma så tappade hon aptiten, men tryckte i sig lite för att orka.
I torsdags ( 19/8) kände hon att nu får det vara nog, hon ringde till vårdcentarlen och jag körde henne dit, men där sa dem att det var inte farligt så hon fick bestämma själv. Hon gillade inte sjukhus sängarna så hon valde att åka hem.
Sen på fredag morgon ringer hon mig och säger att hon åker in, hon orkar inte.
Malin ringde ambulans och dem fick bära henne ut, hennes ben orkade inte lyfta henne.
Väl inne på sjukhuset upptäckte dem små proppar i den vänstra lungan.
Ingen fara sa dem, det händer vem som helst.
På lördagen ringer dem fårn sjukhuset, hon hade fått en stroke.
Dem gjorde en röntgen men hon hade varit så orolig och inte kunnat ligga still så det syndes inte så bra men dem misstänkte en blödning i hjärnan.
Så på söndagen åkte vi upp, jag fick en chock, hon bara låg som en trasa i sängen och kunde inte fästa blicken, det var precis som om hon var nerdrogad.
Jag fick panik och bara ville ut därifrån, vilket jag ångrar idag.
Sen på söndag kväll ringde dem vid 20.45 och sa att hon dör.
Blödningen dem trodde hon hade fått i hjärnan var en propp större än halva hjärnan.
Allt gick snabbt och smärtfritt, hon slutade att andas och valde att lämna oss.
Det känns tungt, men samtidigt är jag tacksam över att hon inte hade ont innan hon dog.
Plus att hade hon överlevt så hade hon varit så gravt handikappad att hon hade blivit liggande. Inget jag föredrar!

Kl 21.10 stängde hon sina vackra ögon och lämnade oss. Men kvar finns hon för evigt i mitt hjärta. Har så många fina minnen av henne som jag senare kommer dela med mig, just nu har jag bara en likbild av henne framför mig.

Jag rasa ihop i en hög när jag såg henne död, men det var skönt att få pussa henne en sista gång och tala om för henne hur mycket hon betyder för mig, och jag lovade att jag skulle ta hand om Jesper!


Älskar dig mamma,

och jag kommer inte svika dig.

Tack för allt du har gjort för mig och för Jesper!!

Akvariumet.

Publicerat: 2009-08-23 / 16:54:50
Nu har Magnus köpt fiskar till sitt akvarium!
Gisa vilka som sitter klistrade framför ( förutom Magnus då)




Bilder från Havets Hus!

Publicerat: 2009-08-22 / 19:12:13

FISKAR !!


Han peka precis på allt och ville bara springa runt!


Denna lilla rocka fastna jag för, visst ser den ut som en alien ?


Eddie var ju också med, men han ville helst klia sig i munnen!


Vilken underbar dag !

Publicerat: 2009-08-22 / 09:50:25
Först och främst så sov J jättegott inatt. Vi hade nog busat honom helt slut, haha.
Eller ja Magnus hade, han älskar J något enormt. Jag med förståss men jag har ju haft J sen han föddes nästan.
För J vaknade inte förrän 7 imorse! Eddie vaknade halv 6 men det var ändå gott att J inte vaknade när Eddie skrek.

(Ifall ni undrar varför jag skriver J på Jesper men inte E på Eddie, så är det för att jag har alltid sagt att J är en Alexander. Så jag kallar honom J ist. Hoppas ingen stör sig. )

Nu är jag ensam med Eddie, Magnus tog med sig J till Munkedal idag, dem ska kolla på en cykel till honom och hämta akvariumet vi köpte igår. Sen såg jag att det är marknad i Rabbalshede, KUL!
Får fjäska lite med Magnus sen, inte så kul för J att åka så mkt bil då han är åksjuk, men han skulle nog älska att springa på marknad, haha!

Ne ska kika runt på lite bloggar.
Tjing.
(lägger upp kort från Havets Hus senare)

Fullspäckad dag !

Publicerat: 2009-08-21 / 20:33:29
Ja vi har varit igång precis hela dagen. Först var vi på Havets Hus i Lysekil. ( kommer bilder imorrn), sen hamna vi hos Farmor Greta, vi plockade lite svamp. Sen hamnade vi på Zoo i munkedal och vi köpte ett akvarium.

Jesper kommer fullkomligen älska det. Och nu när vi ska vara jourfamilj till J så får vi ju göra allt för att han ska trivas. Jag vill köpa en ordentlig cykel till honom, får se hur vi gör =). Sen när vi kom hem så fick vi ju flytta alla J´s grejer hit, kläder, säng m.m. Och SEN gick vi en promenad till Deha och köpte tidning och lite chokld ( det är ju ändå Fredag;) )

Ja min älskade mamma hamnade på sjukhuset igen, hon kände att hon inte kunde andas så bra, och det visade sig att hon hade en propp i den friska lungan, eller ja den lungan hon kvar vill säga. Så detta kommer bli en tuff höst, jag suckar redan nu, men jag älskar tanken på att ha J här hela tiden, han är ju underbar! Mosters goaste hjärta!!

Ne funderar starkt på att lägga mig, min krafter är slut, men det är bara att bita ihop och gilla läget !! Godnatt ( ifall jag somnar) hahaha.

Hemma !!

Publicerat: 2009-08-20 / 19:38:36
Har varit iväg precis hela dagen. Först med Magnus till Näl, han blev sjukskriven. Hans varansamling i magen hade inte riktigt gått tillbaka så han fick order på att vila.
Sen var vi på Torp och ja slösade massa pengar, haha.
Sen när vi kom hem så körd ejag mamma till vårdcentarlen i Kungshamn.
Nu är jag äntligen hemma, blir film mys med Tess.
Hon hade filmen" Män som hatar Kvinnor".

Eddie har varit super snäll hela dagen, inne på akuten låg han i soffan och charmade tanter, haha!
Skit söt!
Min snutteplutt!!!!



Visst är han helt ljuvlig !! =)



Har shoppat ! ( IGEN)..

Publicerat: 2009-08-19 / 15:11:13


Hittade dessa underbara puma skor i kungshamn igår inne på skoafären "Studz".
Älskar dem verkligen! Det är rosa "diamanter" på sidorna! Riktiga Mia skor med andra ord!!

Eddie vill vara med i sin pappas punkband !!

Publicerat: 2009-08-19 / 15:06:18


Och han kommer troligen vara sångaren!

MAGNUS

Publicerat: 2009-08-19 / 08:46:32
Magnus är ett mansnamn, ursprungligen ett latinskt tillnamn med betydelsen 'stor', till exempel Carolus Magnus.

 En kortform är Måns.

Den finskspråkiga motsvarigheten är Mauno eller Maunu.
Äldsta belägget i Sverige är från 1100-talet genom ristade runor på väggen i Bringetofta kyrka, Småland: Herr Magnus.
Namnet finns också i en runinskrift på ett rökelsekar i Angelstads kyrka, Småland, ca 1400: Magnus Diacomus gjorde mig, Gud signe honom.

Magnus var ett modenamn på 1970-talet, minskade sedan något i popularitet men har nu ökat igen.


Den 31 december 2005 fanns det totalt 73 251 personer i Sverige med namnet Magnus, varav 41 475 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 489 pojkar namnet, varav 29 fick det som tilltalsnamn.

 Vanliga smeknamn för personer vid namn Magnus är Mange och Mangan.

Namnsdag: 19 augusti

( lite roligt att han är född 1969, så Greta gav honom namnte innan trenden, haha)

Here we go again !

Publicerat: 2009-08-19 / 08:42:40

Magnus kom hem för nån timme sen, magen krascha igen.

Han har tagit tablett, ska ringa till sjukvårdsupplysningen 1177 senare, blir nog att han hamnar på Näl igen.

Han röntgades i måndags men får inte svar förrän om några dagar.

TYPISKT! Han har mått bra de sista veckorna han har varit hemma och nu började han på jobbet igen, "lyfter" tunnor på 140 kg och vips så pajar magen ! Hm, kan det ha något samband tro ?



MIN ÄLSKADE MAGNUS!

( Han har namnsdag idag ! )

Dagarna går på tok för fort !!

Publicerat: 2009-08-19 / 07:35:31
Snälla stanna tiden, jag hinner inte med. Det är så mkt man vill ha gjort men vips så är det kväll och man ska gå och lägga sig. Eddie sitter i gåstolen bredvid mig, han tog sovmorgon idag och vaknade inte förrän 06.48! WOW!! 05.28 brukar han vakna sp dte var gott med en timme extra.

Blir ant Uddevalla idag ( igen) , magnus ska köpa akvarium och jag ska lämna tillbaka nästan allt jag köpte i måndags vi var inne. Inte nått passa nästan. =( Hoppas även mina solglasögon har kommit. LIte sent på året att köpa det men va faan dem går ju att ha nästa år om inte min syn har ändrats.

Ne dags för frukost ( naturdiet) hehe och lite frukt. Nu ska mina kilon bort!
Provade ett par av mina gamla jeans igår och icke att dem passar, tom mina vader är förstora! Hur liten har jag varit eg ?

Tjing !

Magnus har startat punkband !

Publicerat: 2009-08-17 / 07:16:05






04.45 i morse fick jag snällt gå upp och fixa hans hår, han skulle lura alla på jobbet att han hade startat ett punkband.
Han börjar ju jobba idag för första gången på 8 veckor, undrar vad chefen sa när han fick syn på honom, hahaha!

Skogens guld !!

Publicerat: 2009-08-16 / 21:08:26
Var en sväng i Munkedal idag hos farmor Greta.
Vi tog en sväng i skogen och vi hitta massa kantareller så det har vi ätit till kvällsmat.
GOTT!!



Jesper fick ju också följa med, men han gillade mest kaninerna och traktorkärran !



Eddie fick sitta i Baby Björnen vilket han fullkomligen älskar. ( Oerhört bra träning också !)



Dags att ta det lite lugnt i soffan, Magnus börjar ju jobba imorgon så han ligger redan.
Började ju bli van att ha honom hemma nu ju ! *snyft*

Tjingeling

JESPER 3 ÅR!!

Publicerat: 2009-08-16 / 13:00:50
Det är ingen vanlig dag, för det är Jespers födelsedag
HURRA HURRA HURRA!!
Mosters kille fyller hela 3 år idag, tiden går fort.
Minns honom från första dagen jag såg honom.
Älskar dig JESPER !


Jesper 1 dag gammal, här på östra sjukhuset i Gbg, dem hade upptäckt att hans hjärta inte funkade.





3 månader gammal, denna gången på Näl, då dem upptäckt att han inte kan andas så han får en "track".


5 månader, hemma på "permission" innan all nattpersonal var anställd.


10 månader och alltid lika glad och go!


1 ÅR !!


2 ÅR!


3 ÅR !

GRATTIS JESPER !!

God afton!

Publicerat: 2009-08-15 / 21:45:58
Idag har vi varit på Torp och handlat, vi fick köpt oss en ny kamera, jag ville ha en liten och snabb sak så det blev en
Canon Ixus 100 IS.


Urtjusig liten sak =)!

Sen har Tess varit här hela kvällen och det var verkligen trevligt må jag säga, hon hade med sig en värsting kamera så jag tog några kort på Eddie som jag tänkte jag skulle göra någon förstoring och ha i sovrummet!
Men nu ska jag lägga mig, för mina ögon svider lite!!

Nattinatt!!


Alldeles underbar !

Publicerat: 2009-08-14 / 10:09:50
Han är det bästa som någonsin hade kunnat hända mig ! Helt underbar och jätte söt !


Tand på väg !!

Publicerat: 2009-08-14 / 10:05:50
Eddie har varit bra grinig de 2 sista dagarna och jag misstänkte tandsprickning, och jag hade rätt ! En liten liten tand är på väg nere ! Så gulligt ! Lägger ut kort sen när tanden syns lite mer.

Det är Magnus sista semester dag idag och vi vet inte alls vad vi ska hitta på. Något måste vi ju göra för att hitta på för våran sommar har verkligen inte varit rolig, massa sjukhus besök och elände !
Någon som har ngt bra tips ?


MIN ANNA!

Publicerat: 2009-08-12 / 21:05:46

jAG OCH aNNA fÖR aLLTId!!

Har varit i Lysekil idag och kikat runt lite, fick även en timme med min älsklings Anna! Hon skulle jobba som vanligt när jag bestämmer mig för att åka till Lysekil.
Fick även reda på att en annan som gick i vår klass hade fått barn, roligt för honom !
Träffade sen en till som gick i vår klass inne på Team Sportia, har inte träffat honom sen vi tog studenten 2002, men han var sig lik , haha. Men han tyckte att jag var mig lik också, tråkigt för jag känner mig inte lik... Men det är nog insidan som har förändrats på mig !

Ne Magnus vill att jag ska kika på aborrerullar, han fick sug efter att fiska nu =)!
Tjingeling

Besök..

Publicerat: 2009-08-10 / 21:35:10
Hade mamma, malin och jesper på kvällsmat här idag. Vi åt fläskpannkaka, mums mums, går ju på diet men jag äter frukost och en middag för att jag kan verkligen inte låta bli mat. Och spec inte frukost !

Sen kom Patricia och ville låna film, med sig hade hon även en grinig Benji sa hon, men icke då! Han var världens snällaste! =) Som vanligt när hon säger att han är grinig, haha!


Malin och Rambo myser i soffan !


URSÖT !!

Farligt med 2 st så söta pojkar här uppe på Kantarell, Havansas kompisar kommer vara med henne för att få ragga på Eddie och Benji, hahaha! Om det inte blir Havansa och Eddie då =P !

Ne ska lägga mig och läsa, innan John Blund kommer....
Nattinatt !!

Tradera galen ...

Publicerat: 2009-08-09 / 18:25:48
Jag har blivit helt tokig i att köpa saker från tradera. Har blivit som en drog, kan det vara för att man vinner om man budar tillräckligt högt ? haha..

Har varit i Grebbestad idag, Magnus fick köpt sig en t-shirt och en skjorta. Jag hitta 2 klänningar men så orkade jag inte prova men vi får åka upp en dag igen för jag ångrar mig nu.

Vann denna fina tröja på Tradera i morse;


Har försökt hitta nån tröja med traktorer på innan så detta blev super duper! =)

Ja, vad ska man göra resten av kvällen, Eddie har redan somnat för natten, han har varit vaken så länge i eftermiddag, gick en promenad med honom nu innan han somna, satte honom i Baby Björnen, han älskar att sitta där. Och när vi kom hem så somna han innan han lägga huvudet på kudden, haha, sötnöt !!

Får väl ta fram mina pärlor och komma på ngt kuligt att göra !
Eller åka ner till mamsen och hjälpa henne diska och dammsuga, hon har ingen ork alls till det. Tycker så synd om henne, men hon är stark ändå med tanke på vad hon går igenom. Och värre lär det nog bli ;( ..

Ne tjing allihop, ha en underbar kväll !!

Havansa, världens näst underbaraste !

Publicerat: 2009-08-07 / 21:36:18
Har haft Jeanette och Havansa på besök ikväll, och det är lika trevligt som vanligt ! Havansa är nog den charmigaste jag vet! Massa pussar när dem skulle gå och var bara allmänt söt !


Se här , lovely !!


Puss puss till Eddie !!

Blir inge Gbg..

Publicerat: 2009-08-07 / 07:56:35
pappa ringde igår och han skulle inte vara hemma på lördag, skulle hjälpa farmor att klippa gräset =(, men som jag sa till papparappsen så har våran bil ingen tid utan man kan köra precis när man vill! Våran bil är underbar med det, haha !

Idag blir det Uddevalla, e verkligen inte sugen med tanke på vädret men mina glasögon har gått sönder så jag måste göra ny undersökning och beställa nya glasögon. Ville bara laga mina gamla men dem hade utgått i sortimentet så dem hade inga reservdelar.. Så går det ibland. Ska nog ta ett par solglasögonmed styrka också denna gången. Hade vart gott att se normalt när man har solisar på sig ! Ska in på Panduro också=), och Biltema. Vill ha en stol man kan hänga i taket. Sist vi var i Uddevalla var dem slut. Så jag hoppas det har kommit in nya! :D så om ni letar efter mig någongång så sitter jag på framsidan i min stol och virkar, haha !

Världens underbaraste !!

Publicerat: 2009-08-07 / 07:50:32

Blir helt varm när jag ser honom.


Han har kommit på något nytt och det är att puta med munnen och säga ooooooo!


Och skrattar högt när han rullar runt på mage!

Inte konstigt man är kär i denna lilla kille !

IDIOTER !

Publicerat: 2009-08-05 / 20:16:40
finns det gott om och jag är omringad !!

Allsång på Skansen !

Publicerat: 2009-08-04 / 21:15:22
Åh vad jag inte gillar att det var avslutning, men vilket avslut! Jag älskar ju buktalning så jag skratta så tårarna rann när John Houdi gjorde buktalning på Anders. Ni som inte såg det missa verkligen något !

Är helt slut men vill inte gå och lägga mig, Eddie sover ju så man får ju passa på. Men han var en timme senare idag än vanligt. Men då kanske vi kan få lite sovmorgon imorgon! *hoppas hoppas*


Mammas cooooling !!!


KÄRLEK !!!!


Blubb Blubb !!

Publicerat: 2009-08-04 / 18:06:32
Åh blir så trött på internet och blogg. Inget fungerar som det ska. måste starta om datorn för att internet ska fungera, det går inte att gå ifårn datorn och försöka sen. BLUBB säger jag bara ! Sen har jag inte kommit in på bloggen på hela dagen, blir bara errror. BLUBB igen !!

Tack Sicka, ska kolla Babyproffsen efter badstol, finns på tradera men folk är som galna i dem så jag kan lika gärna köpa mig en helt ny=).
Har nu börjat sälja på tradera också, har så mkt kläder som bara ligger, vill inte tjäna några pengar bara få bort kläderna ! Och så finns det många som vill ha billiga kläder så jag gör ju folk en tjänst =)!

Har varit nere hos mamma hela dagen, hon behöver all hjälp hon kan få, lagade mat och bakade en budapest. Blev kålpudding idag, MUMS säger jag bara. Det här med att banta är verkligen inte min grej, pallar inte att inte äta mat !!

På lördag ska vi äntligen åka till Göteborg och hälsa på min pappa och små brorsorna. Ja o Anette med då, hehe. Ska bli kul man är inte där allt för ofta direkt, men så har det varit turbulent hela sommaren ! Hoppas hösten blir underbar, om mamma slipper efterbehandling.

Ne ska lägga mig på soffan, är slö idag ( idag med ) hahahha..
Ha´t gött allihop !

Svampplockning..

Publicerat: 2009-08-01 / 19:39:35
Jahopp så var denna dagen snart slut ! Har varit ute nästan hela dagen. Åkte tidigt i morse till Munkedal för att plocka svamp. Men Jesper var inte på sitt bästa humör så vi fick gå en liten tur bara, men någon liter hitta vi nog. GOTT!
Blir att göra en ungsomelett imorgon med svampstuvning=).

Vann en så underbart söt overall på Tradera igår, verkligen en Mia overall. Ja ni kan ju gissa vad det är på den, hehe.



Looki looki, tuff va ? hehe.

Ne ska kika vidare på Tradera, behöver lite pyjamasar och bodys, billigt värre kan det bli vissa gånger.
Ingen som vet var man får tag på en badstol till Eddie ??