Morgonpromenad..

Publicerat: 2010-01-26 / 10:37:35
Tog en morgon promenad nu med Eddie.
Hamnade på kiosken och kollade vårat lotto, och jo då vi hade vunnit. Hela 23 kronor !
Nu kan vi shoppa ! haha..
Hade fått paket också, min köksstereo hade kommit. Blir att spara kartong och allt för ifall denna går sönder så har jag ju garanti och lättast är det ju att skicka in med kartongen då.

Jesper spydde 3 gånger i går kväll, men mådde hur bra som helst. Sen såg jag att hans mage var svullen, kom då på att jag inte bytat knappen på 5 månader, aja baja mig ! Har nu satt alarm på mobilen och skrivit i almanackan när den ska bytas nästa gång, så 25/4 kan ni väl hojta till att jag ska byta knapp på J ! ")

Och självklart spydde han ner hallmattan så det får jag nog köpa en ny,
går nog säkert att tvätta iofs. Det är ju bara en plastmatta.

Men nu väntar jag på att Eddie ska vakna, han ligger i vagnen här i hallen och sten sover. Brukar aldrig sova så här länge på förmidagen !
För sen blir det att svabba golv !! KUL !!

Vinterkräksjukan ..

Publicerat: 2010-01-25 / 20:40:45
Måste vara den Magnus har åkt på, han är helt borta kan knappt gå till toa när han behöver det. Spyr och har ränneskita, yr och magkramper. Han säger att han kommer dö, och vad jag läste på aftonbladet så ska det tydligen kännas så närman har vinterkräksjukan, den skulle vara värre än någonsin nu.

JAG VILL INTE HA DEN !!

Helgen ! ...

Publicerat: 2010-01-25 / 15:17:07
En lugn men fullspäckad helg. Fast nu kommer jag inte ihåg vad vi gjorde i lördags ..
Jo just det. Super duper söta Havansa var här nästan hela dagen !
Åh vi blev ju inte lite sugna på att skaffa en till och hoppas på att det blir en tjej..")

På söndagen hamnade vi på Ikea, köpte en tv bänk, med låsbara glasdörrar. Skit stor sak och blev inte alls
nöjd men man vänjer sig nog.

Idag ligger Magnus plattfall i magsjuka, spyr och gör nr 2 onormalt ofta !
Eddie spydde 2 ggr i morse men är helt normal nu, så jag är inte helt hundra på att han är magsjuk.
Jag mår bra än så länge men jag ska nog inte säga för mycket.

Ne ska springa bort till Jeanette och lämna kläderna jag köpt till Téo och Eliza.

Tjing

Fick en Award ! ")

Publicerat: 2010-01-25 / 14:55:30

Så här ser den ut:

Och här är reglerna som följer med awarden:
A:Kopiera awarden på din blogg.
B:Länka till den person som gett dej awarden.
C:Berätta 7 intressanta fakta om dej själv.
D:Välj 7 andra bloggare som du vill ge awarden till.
E:Länka till deras bloggar.
F:Lägg en kommentar i deras blogg att du gett dom denna award.


Fakta.
1. Älskar att baka, och är duktig på det! *skryter*
2. Börjar snart jobba och ja, jag längtar!
3. Är fostermamma till min systerson Jesper. (är inte helt klart)
4. Stör mig på alldeles för konstiga saker!
5. Lila är min älsklingsfärg !
6. Saknar mamma mer och mer för varje dag som går.
7. Ska uppfinna ett piller som gör att man kan äta bakat (och godis) varje dag utan att gå upp ett
gram !!

Andra bloggare som jag ger denna award är;

Patricia
Jeanette
Irina
Carolin
Katta
Frida
Petra


Den som gav mig denna är snälla rara ANNA

Tusen tack !!


Bakat igen ..

Publicerat: 2010-01-21 / 20:30:13
blev en kokostoscakaka, det är en kladdkakebotten med ett kokostosca täcke. Svåra ord men absolut inte svår att äta. Men Magnus ska ha med den till jobbet imorgon. Ja jag vet jag skämmer bort våra arbetskamrater, men jag saknar dem så mycket ! Receptet finner ni HÄR ...

Har köpt en ny stereo idag, gick med i månadens bok för man fick med en snygg stereo att hänga på väggen, den levde i 30 minuter sen la den av, och tror ni att det finns garanti ? Jävla skit saker. Men hittade en billig på netonnet för det var så mysigt att baka bröd och lyssna på Äntligen Morgon på Mixmegapol !



Så denna ska få pryda vår köksvägg istället ! Och går den sönder så finns det ju garanti !!

Snart dags för sängen också, men ska ge min man en puss först ") !!

Nybakat bröd.

Publicerat: 2010-01-21 / 12:45:54
Har precis bakat bröd och det är så gott med helt rykande färskt bröd med smör. Så jag fuskade lite idag .. Var ju bara tvungen "), var ju inget onyttigt heller direkt. Utan det var ju en tekaka med morot och vetekli. Smaskigt !

Snöar gör det också, bara för att jag måste ner till huset och ta emot killen som ska göra energideklarationen.

Läste på Carros blogg att hon planerer sitt barns kalas, och då slog det mig att det måste ju jag med göra snart. Hjälp ! Eddie fyller ju 1 år snart.. Helt otroligt !
Det värsta är att mamma inte finns med oss och kan göra den berömda tågtårtan, och jag har inte hittat något recept. Kan inte med ord beskriva hur mycket jag saknar henne. Det blir bara värre och värre. Nu kan jag knappt prata om henne utan att det trillar tårar!


Men baka tårtor ska jag minsann göra ensam, för mammas skull. Har aldrig gjort en tårta innan så det ska bli spännande ! Eddie ska ju självklart få en egen tårta att smaska på ! Med Musse Pigg så klart ! ;)


En timme gammal.. ")

Är det inte typiskt ?

Publicerat: 2010-01-20 / 15:03:04
Malin ringde imorse och sa att det droppar från en karn på pannan nere i huset. Ganska mkt också, gick ner och kolla läget och ja det droppade ganska mycket. Ringde runt till olika rörfirmor som kan laga detta. Fick en tid till nästa vecka. Är det inte typiskt ? Huset är ju snart sålt och så händer detta. Räcker det inte med alla nadra konstiga avgifter, som en lagfart 800kr, energideklaration 3.900kr osv. Det är inte bara att sälja och tro att det blir bra inte !!

Segt.

Publicerat: 2010-01-20 / 10:27:35
Nu börjar tom jag bli trött på detta väder. Visst är det underbart med snö, men nu går det knappt att köra vagnen till och från dagis och det är max 200 meter dit ! Dem plogar väldigt dåligt! Gick till konsum igår och det var verkligen ett träningspass med vagn, gratis träning är aldrig fel men nu får det vara nog med detta skit väder. Ge oss sommar och sol.

Ne ska lägga mig på soffan medans lille man sover, tjing.



Spel jävulen har flugit i mig !

Publicerat: 2010-01-19 / 14:51:30
Spelar mig galen på ett spel på mobilen som jag har beställt, det finns olika banor man måste klara för att komma till nya.. Och precis som på Super Mario finns det svårare banor, har spelat en och samma bana i över en timme.

BLIR GALEN !!!

Fick ett surprice imorse.

Publicerat: 2010-01-19 / 10:28:22
Ja Magnus hade lämnat sista sidan i Bohusläningen öppen när han gick, fatta ingenting. För han brukar ringa in vad som ska läsas, men inte idag. Fick gå igenom alla anonnser och ser vigda anonsen och där står det att kompisen gifte sig igår på Gran Canaria. WOOO ! Jag började så klart gråta, skickade ett sms till henne då hon även fyller år idag. Fick tillbaka ett bröllopskort, börja gråta ännu mer. Vi visste ju att de om de skulle gifta sig så gör dem det utomlands, och ja det gjorde dem !

Jag ryser ") !!

Men hon kommer inte slippa möhippan ! Den kommer planeras som vanligt, haha !
Det ser jag fam emot !

Lika mycket ser jag fram emot att Doris ska ringa idag, för idag kommer hus köpet gå igenom om inte de 2 andra som var intresserade lägger ett bud "), skönt att det snart är slut på detta elände. Känner att jag orkar inte så mycket mer. Det är FÖR mycket av allt just nu.



Coola killen !

Ensam..

Publicerat: 2010-01-15 / 16:57:29
lr ja Eddie är ju här, han sitter och pratar med datamusen.. Verkar vara något galet för Eddie är lite högljud av sig. haha.

För första gången på länge är jag rastlös dessutom, baka kan jag inte göra för Magnus ska ju inte till jobbet imorgon och har jag kaka hemma är risken GANSKA stor att jag själv äter upp den, för kakor är ju gott.
Hittat så många roliga recept från mammas pärmar också men dem får jag testa en annan dag, tanterna på jobbet är nog bara tacksamma för att jag bakar till dem för 2 sms och ett samtal fick jag idag som tack för den goda kakan ")..
Hade med mig bakat nästan varje fredag då jag jobbade, hade jag inte bakat själv så hade mamma gjort det, så ja jag har fortsatt att skämma bort dem så de inte ska sakna mig för mycket ;)

Funderar på om jag ska ta mig ett bad med lille skrutt, han är lite smutsig, mat över hela honom. HAHA !

Sov morgon med massa mys !!

Publicerat: 2010-01-15 / 07:59:04
Båda vaknade kl 6, tog ner dem i sängen, lr ja jesper kommer ju gåendes själv. Han kröp ner på Magnus sida av sängen och somnade ! Eddie la sig till rätta på min mage, lr ja han hade huvudet på min mage och somnade. Vi vaknade igen kl 07.15 ! Åh så härligt, tänk er så skönt. haha.

Snart blir det frukost och sen dagis för jesper, sen ska Magnus och Jesper åka till Torp. Han ska köpa nya växter ( ovanligt) , och Jesper ska få sin nya älsklingsrätt, french hotdog ! Korv i alla dess former är det enda som går ner i jespers mage utan att han ska säja nej. Bestämd liten skit det där ! Men ja korv ÄR ju gott ") ..

Torsdag= ÄRTSOPPA !!

Publicerat: 2010-01-14 / 14:23:52
Jag är lite ledsen för att jag inte äter, men de 3 andra familjemedlemarna ska ju inte behöva lida för att jag prompt ska gå ner MASSA i vikt. Och framåt går det!! Härligt ! Men yterligare 2 veckor ska jag stå ut sen kanske jag börjar äta precis det jag vill förutom godis !

BVC igår med lilleman, han hade inte gått upp mer än 200 g så hn bad mig ge honom mer mat ..?? Tycker han äter massor, men det kunde bero på att han rör sig heeela tiden! Men lång va han 79 cm .. Inte konstigt att jag tycker 80 är lite litet, nu får han snart ge sig, hur lång ska han bli ? Fast han har ju att brås på .. ")

Funkar fortf inte att lägga upp bilder, mitt internet är jätte segt, man fick tydligen inte ladda ner filmer/musik för 3.. Skit säger jag bara ..

Tandläkaren idag igen ...

Publicerat: 2010-01-13 / 07:46:04
Men inte på grund va hål, utan dem kör något väldigt underligt, men ett bra sätt att tjäna pengar på. Jo tandläkaren jag var hos igår, gjord ebara en undersökning och konstaterade att det fanns lite tandsten som behövdes ta bort, tror ni hon gör det själv ? För de 700 kr som hon tar betalt ? Nej hon skickar mig till deras hygienist, som tar 780 kr för att avlägsna lite tandsten. Varför bytte jag tandläkare för.. Folktandvården tar ju ca 650 för allt.. Fuck.
Men jag slapp ju dra ut min visdomstand som de på folktandvården ville, det kunde inte denna nya tandläkare begripa varför de skulle dra den, den hängde där så fint sa hon, haha.

BVC med Eddie idag också, 10 månaders kontroll. Tippar på att han har blivit ganska lång..

Frukost för mina små guldklimpar och en shake till mig ! Wohoo!!
( Har gått ner 5 kg ;) ) men mer ska det bli!!

God morgon !

Publicerat: 2010-01-12 / 08:32:44
Vaknade pigg och utvilad idag, mår bra på morgonen och känd emig inte överkörd, och då var jag uppe 3 ggr inatt, 1 gång med Jesper, han drömde ant mardrömmar, för han somnade och slutade gråta så fort jag la mig i sängen. Sen 2 ggr med Eddie, konstigt nog borde jag ju må sämre, men jag mår mkt bättre idag ! Weird.

Tandläkaren idag, inte roligt, är bara kontroll men det är ändå inte roligt, så onödiga pengar på nått sätt. Hoppas bara jag inte har ngt hål .. För DET är verkligen inge roligt.

Försöker lägga upp kort men det vill sig inte riktigt.
Försöker senare ..

He did it again !

Publicerat: 2010-01-11 / 07:55:59
Woohoo, 20-04.30 en gång till ! Weeii!! och jag har inte vaknat en enda gång inatt , la mig vid 21 och somna bums var så äckligt trött och vaknade 04.30.. 7 timmar är inte illa för lilla mig, haha.

Fick ett tips också om hur barns matrutiner bör se ut, och där får de 2 middagar, då kan jag lika gärna köra det med Eddie också. Så hållar han sig mättare, plus att han kanske kan sluta vakna kl 04.30 och vill ha mat utan kan sova tills han känner sig utvilad, för han somnar ju om efter vällingen .. Idag somnade han bara till kl 6 men sover redan igen så han hade nog behövt sova längre.

Ne frukosttime för Jeppe !!

Sov 20-04.30...

Publicerat: 2010-01-10 / 19:29:15
Jepp ni läste rätt, men inte sjutton känner jag mig utvilad för det ! haha..
Nu äter han ju vanlig mat så han är nog mycket mättare än innan.
Igår åt han;

04.30 Välling
08.30 Gröt
13 En burk barnmat
15.30 Gröt
19 Ångkokt barnmat

Undrar om det är pga 2 "middagar" eller för nått annat ?

Imorse vaknade han iaf första gången 04.30 och fick då 2 flaskor välling, tänkte jag testar och ser hur det går.
Visade ingen direkt hunger på länge men vid 9.30 gav jag honom en skål med gröt.
13.30 en burk barnmat.
16 en skål gröt och fruktpuré
och nu till kvälls mat fick han 1 , nästan 2 skålar med gröt..
Ska bli spännande och se hur han sover inatt.

Men vad tror ni om 2 middagar ?
Har googlat men hittar ingen info eller något forum om det för barn som är 11 månader ..

tillägg

Publicerat: 2010-01-09 / 14:38:09
Måste tillägga att det ant är ngt som gör kortslutning i bilen, inte minusgraderna...

Tji fick jag !

Publicerat: 2010-01-09 / 10:47:50
Visste ni att om man lägger ett batteri i frysen så laddas det ur ?
Eller att batteriet på bilen dör efter några dagars icke aktivitet.. ?
Det visste inte jag men tydligen ska man kunna sånt. Visst är det bra att kunna, men om man inte kan så vet man ju inte det ? Fullt normalt enligt mig men inte andra. Ja menar omhan nu visste det kunde hanju be mig ta en sväng med fården dagligen för att ladda batteriet ? Svårare än så är det ju inte..

Varför är det bara vi kvinnor ska tänka/ göra allt ?
Hade jag vetat det och visste även att bilen inte blivit körd igår så hade jag ju sagt det till honom att vi kanske ska ta en sväng för att det inte ska laddas ur ?

Blir galen.

Känd som lugnet själv är han ju också så visst var det underbart att bli kallad idiot och va faan tänkte du inte för, jag visste att batteriet skulle vara urladdat kastar han sen ur sig..

VARFÖR SA HAN INTE DET INNAN JAG STARTA BILEN FÖR ATT SKRAPA RUTOR !?

nästan -20

Publicerat: 2010-01-09 / 07:31:21
Hujedamej! Kallt som attan ju, och jag som älskar kylan tycker att detta är lite väl kallt, vet att vi har det mkt varmare än många andra ställen, men ändå !
Torp idag och byta mina skor Magnus köpte till mig, han skulle köpa vinter skor men så köpte han ett par reebook som bara va fodrade upp till. Och det är ju om tårna jag fyser.. ")

Nu är glada julen slut ...

Publicerat: 2010-01-08 / 12:28:06
äntligen är julen slut för denna gången, är verkligen ingen jul älskare, men däremot gillar jag att pynta, haha.
Nu kan jag se fram emot ett nytt år, och detta året ska då banne mig bli bättre än 2009, visserligen fick jag den underbaraste som man kunde tänka sig, men sen gick det bara ut för !!

Snart slut på allt jobb som fanns efter mammas död, då huset snart är sålt för vi har fått ett bud. Hoppas bara på att fler vill lägga bud så kanske vi får upp det några kronor !

Är ni sugna på att köpa hus kika in HÄR. ")

Aj aj aj !

Publicerat: 2010-01-03 / 09:25:56
Åkte pulka med J igår, skulle nog hoppat över det, för hoppa gjorde vi med pulkan, lr ja vurpade.
Lite isigt om man säger så , ont i ansiktet, rumpan och höger handled... Men det var värt det för J älskade det, haha.

Lite nya kort..



Remi är gott !!








Nyår..

Publicerat: 2010-01-01 / 09:17:00
Hade köpt raketer för att se om J kanske gillade det. Skulle vi inte ha gjort, vi fick inte med honom in igen .. haha

Men tillslut gick det ocg då satte vi dem båda i ett bad, de var lite trötta men så kände jag att om dem blir väldigt trötta så kanske de sover hela natten.Och japp det gjorde dem ! Vaknade inte ens vid tolvslaget, inte Magnus heller, men det gjorde jag, lr rättare sagt jag var vaken. Kan ju inte andas.. Bläää

Vi kollade på en HEL film igår, har vi inte gjort sen Eddie kom till världen, men den var så rolig att vi inte kunde sluta titta.

Baksmällan så klart ! Haha, sjukt rolig.

Någon som vet om Sportshopen i tanum är öppet idag ? Vi vill ha termobyxor.. Mina va lite för små..

Men nytt år, nya tag !