Bevis !!

Publicerat: 2009-10-30 / 08:31:55
Japp nu e det bevisat att J tom tuggar och sväljer, denna fina salami bit blev det till frukost. =)

Suck !

Publicerat: 2009-10-27 / 07:00:49
Jo visst funkar det att testa olika saker om SHN .. Om Eddie inte hade haft magknip ( undrar vems fel det är ) och spydde ner hela mig och han igår kväll vid 22 tiden. tillslut somnade han i min famn och sov i över en timme på min mage, men inte kunde jag sova då. Men det gjorde inget bara Eddie fick sova. När klockan var 00.30 la jag honom i hans säng, han sov vidare och vaknade inte förrän 03.40, mat tänkte jag och gjorde en flaska , åt upp den och blev sen jätte pigg. Så jag fick snällt gå upp. Så ja jag har sovit max 3 timmar inatt och har varit uppe sen 4. Så för guds skull, RING MIG INTE IDAG !!

Ombesiktning..

Publicerat: 2009-10-26 / 19:08:39
Men vad är det som händer med min blogg ? Jag kan inte redigera texten .. Grr.. Ja idag fick jag besiktat om fårrden, hade med mig Jeanette och hennes barn så bilen var full =). Åkte sen in till McDonalds och käka och barnen fick leka ute på den nya lekplatsen, de hade roligt kan jag säga. Sen blev det en tur till Hansson's i Munkedal Téo och Eliza skulle prompt ha pruttlera, tur för mig att de hade det på Hansson's fast vad har dem inte där ? hehe. Ne dags för lite myspys i soffan med min älskling, Eddie sover och J somnar nog snart också, hoppas att Eddie vill sova hela natten. Ska se om Irinas tips om SHN (Sova Hela Natten) funkar. Där stod det att bebisar ska helst sova i eget rum, helt svart och inga lampor som tänds medan de sover. Jag tänder ju alltid lampan när jag kommer upp och läser några sidor ur boken, men ikväll ska jag testa att bara lägga mig utan att tända. HOPPAS HOPPAS att det fungerar !!

Sovande bebisar är UNDERBARA!!

Publicerat: 2009-10-25 / 05:28:53
Fast hur ska jag kunna veta det som inte har en bebis som sover. En gång i halvtimmen har han vaknat, hostat jätte mycket och sen vid 1 så gav jag upp och gjorde Jeanette's special och han somnade jätte gott och sov i ca 1 timme sen var det mat dags. För ANDRA gången denna natt. Hur många tillväxtperioder har ett barn ? Hur ofta kommer dem ? Någon som vet ? Jag börjar bli lite trött på detta och ska testa nu att börja blanda 1 års välling med 8 månaders ( han har fått 8 månaders välling i 2 månader) iaf sista vällingmålet av dagen. Men så äter han ju som en häst på dagen. Ca 4 flaskor välling och 3 skålar ( gigantiska skålar) med gröt. Och ändå vill han ha massa välling på natten ?? Blääää.. Men nu ska jag göra ngt som är Mia upp i dagen. BAKA BULLAR på en bra konstig tid. 05.30 visar min klocka och jag har varit uppe sen 04.24.. HATAR vintertiden redan och vill ha sommar !!

testing testing

Publicerat: 2009-10-23 / 11:29:48

MOI !

Publicerat: 2009-10-23 / 10:56:01


Här har jag bara blåst det torrt.
Gillar inte färgen, och ångrar luggen, men den växer snart ut ! =)

Makeover..

Publicerat: 2009-10-23 / 07:38:03
Japp , jag genomgick en liiiiiten makeover igår. Lite besviken är jag dock men frisören sa att det inte skulle bita till 100%, men bättre än mitt orginal hår blev det.

Jo för er som undrar så gjorde jag en rakpermanent igår, mitt hår är inte riktigt som det ska nu när jag inte mår som vanligt. Det enda jag har kunnat gjort är att sätta upp det i toffs, vilket jag tycker är skit tråkigt.

Men visst blev det bra även om det inte blev till 100% rakt, nu e det rakt upp till vilket gör att det ligger som en vanlig frisyr runt huvudet på mig men det är vågor ner till. Helt ok.

Men så hade hon i en kopparfärgad inpackning och den färgen är jag INTE nöjd med. Jag vill ju vara mörkbrun, men får snällt vänta ett tag.

Lägger in ett kort under dagen så ni får se..

Nu blir det frukost med mina 2 änglar !
J fortsätter proppa in mat i munnen. Han smakar precis på ALLT!
Ja just det video har jag ju också lovat. Ja ska försöka fixa det med sen ! LOVAR ! ;)

Roligaste kvällen någonsin för J !

Publicerat: 2009-10-22 / 08:17:05
Magnus och J badade igår, elle ja, J och Eddie badade först men så var Magnus på bushumör och skvätte vatten med J, och för att inte dränka Eddie så tog jag upp honom. Men då hoppar Magnus i badet och där satt dem och gapskrattade och skvätte vatten i över 30 minuter !!



Kolla in J´s leende !!
Oslagbart !

Mix megapol !!

Publicerat: 2009-10-21 / 07:53:15
Saknar att jobba och gå och lyssna på Mix Megapol på morgonen och skratta med Adam, Gry och Anders. Nu är ju Gry mamma ledig men hon är nog tillbaka lagom tills jag själv är tillbaka, hehe.

Men jag lyssnar på Mix nu på datorn och spelar på FB, spelmissbrukare till max! "), men det är fler än jag som är det.

Båda barnen har sovit HELA natten, och jag med, men är ännu tröttare odag är normalt.. Men J verkar fortf må bra av vaccinet ingen feber eller slö, hänging eller något av de vanligaste biverkningarna. Och det känns oerhört skönt.

Får se vad denna dag bjuder på, blir först att kolla på allt jag spelade in igår och det är nog 3 timmar som rinner iväg, blir perfekt när J är på dagis !

Hemma !

Publicerat: 2009-10-20 / 20:31:30
Allt gick smärtfritt inne på sjukhuset. Det gick i rekord fart! Och dem hade en sån fin såpbubble sak som ditraherade J till att förstå att han blev stucken ! Så nu sover han som en ängel!

Får hoppas att han gör det hela natten.

Ska själv sova känner att det har blivit liiite lite av den sorten det sista.

NATTI !

GOd morgon !

Publicerat: 2009-10-20 / 07:02:02
Sitter här och är rätt så pigg för att ha varit uppe i 2 timmar. J har varit jätte orolig inatt och vid 00 tog ja upp honom och la honom breve mig i sängen, han somnade på 5 minuter. Sen tänkte jag att han skulle få ligga kvar men kom på att Eddie vaknar ju vid 5 och vill ha mat så jag la honom i hans säng, han sov medans jag bar honom. Efter 30 minuter vaknade J igen gråtandes, la honom breve mig och han somnade. Men lä honom då ligga kvar. Tänkte att han kanske sover hårt när Eddie vill ha mat. Men icke, fick snällt gå upp kl 5.

Vi satt vid matbordet i över 30 minuter och smaskade räkor och kalkonfilé. Han älskar räkor. Har tom börjat tugga och svälja lite ! Filmade och tänkte jag skulle lägga upp, men väntar på att Katta ska vakna så hon kan hjälpa mig ")..

Idag blir det Uddevalla, J ska vaccinera sig mot knorrsjukan. Han tillhör ju riskgruppen.

Badkväll..

Publicerat: 2009-10-19 / 07:22:43
Badar rätt ofta här hemma nu, J älskar det verkligen och inte ljud säger han när man tvättar honom längre. Han tom älskar att få vatten över huvudet.



Eddie älskar det också så klart =) !



Hjälper till att tvätta lillebrorsan !

Disneyfilmer..

Publicerat: 2009-10-19 / 07:13:37
All heder åt alla Disneyfilmer. J älskar dem. Spec Pinoccio. Men varför måste de ha 10 minuters reklam om inte mer innan. Visst går det att spola fram men det tar ju EVIGHETER innan man kan starta filmen. Och med rastlösa barn är det lätt att bli irriterad innan man starta själva filmen. Nej dumma disney, lägg reklamen i slutet!



Hade aldrig sett pinoccio innan, men den är ju riktigt bra, haha ! ")

Sömn ..

Publicerat: 2009-10-17 / 16:03:02
Ja det är verkligen en brist vara i detta hus. Eddie har inte sovit bra på 3 nätter. I natt var han extrem. Var vaken mellan 2 och 4 , Han somnade vid 4 tiden och jag tänkte ÄNTLIGEN ska jag få sova, men icke, halv sex ville han upp igen .. Bläää, är så trött att ögonen går i kors..
Men lika glad är jag för det.. lalalla, eller ??

What the F*CK ! ?

Publicerat: 2009-10-16 / 14:17:38
Vad sjutton menade dom med att snön vräkte ner då ? Eller var det mamma som jävlades tro ?
Förvånar mig inte alls, det är typisk mamma humor!!

Blir kantarellsoppa idagt men svampen luktar verkligen inte gott nu när jag steker den.. =(
Men det blir nog bra sen när den ska kokas till soppa.

Borde väl passa på att sova en stund då Eddie har varit vaken nästan hela natten.. Men va faan sova kan jag göra när jag dör.. ( kanske inte får lov att säga så när mamma ÄR DÖD)

Ähh.. Humorn måste vara på topp ändå !!

Alla sätt är bra

Publicerat: 2009-10-14 / 14:43:52
Hade ju tänkt köpa en ståbräda till barnvagnen så vi slipper gå till och från dagis halva dagen.. Men J kom på sitt eget sätt;



Där satt han från dagis och hem.. Man får ju inte vara dum.. Fast det var ju J's idé, han pekade på korgen och jag sa ja visst och då klättrade han upp där. Haha.. Han är nog bra förkyld, men han vill inte sova, utan han har suttit still på sin kuddmadrass och kollat på Pinoccio nu i snart 1 timme..

Vi gratulerar, vi gratulerar, vi gratulerar

Publicerat: 2009-10-14 / 11:11:52
våran Angelica idag !
Grattis till dig Pelica på din stora dag ! Vet inte om hon läser min blogg eller om hon blir glad på mig om jag lägger ut kort på henne, så jag skiter i det. Har redan ringt henne och grattat så hon vet att jag tänker på henne. ")

Och mitt i alla gratulationer måste jag berätta en rätt komisk sak, fast just då var den verkligen inte komisk.

Jag skulle gå ner till mammas grav förut, eller ja hon är inte gravsatt ännu, men det ser så tomt ut med en stolpe som det står Eva Falk på bara.. Jag ville lägga en krans och en sten. Eddie låg i vagnen och sov så jag satte på mig
lurarna och lyssna på Mix Megapol. Och ja vilken låter kommer på radion då ..


Jo TAKIDA med CURLY SUE!
Vi spelade ju den på begravningen.. Och det var så klockrent att den kom just då. Men den är så fin och självklart börja jag gråta. Inte roligt att gråta i minusgrader.

Kallt men oerhört skönt ute, var ute och gick i 1 timme, underbart ! Älskar hösten, alla blir förkylda men inte jag, haha ! Ska väl inte säga för mycket men jag mår bra =)!!

Eddie ville inte sova länge idag så kl 5.30 stod vi upp, då kollade jag på allt jag spelade in igår och Eddie satt på golvet och lekte! Han är så söt nu när han sitter helt själv och älskar att rota runt i lådan med leksaker!!

helt ensam...=(

Publicerat: 2009-10-13 / 19:19:27
Magnus sover, Eddie sover och Jesper sover.. Och här sitter jag, pigg som en mört och har noll att göra.

Visst är det konstigt, när man har massa folk runt sig så vill man va ensam och när man är ensam så vill man ha folk runt sig .. I'm weird..

Magnus och J är jätte förkylda så de fick sova tidigt idag, Eddie har knappt sovit idag så han ville också sova tidigt..
Jag har varit vaken sen 4, men inte faan är jag trött för det !

Är ju Ugly Betty och Desperate Housewifes ikväll så jag har ju att göra, MEN jag HATAR reklam pauserna!!
Så jag brukar spela in dem och kolla på det när J är på dagis..
Väljer nog Andra Avenyn ist där det inte är reklam och tittar på Desperata Fruar imorrn... ")

Härligt väder !!

Publicerat: 2009-10-13 / 14:00:55
Och jag fick härligt besök förut.. Har inte träffat Frida på 2 år tror jag, senast var nog närjag fyllde 25.. Uj då..

Fick ett samtal från jobbet också, dem erbjuder vaccin genom jobbet. "), klart man vill ha, då man inte gärna vill få knorr, hehe..

Ne ska börja laga mat.. E HONGRIII

det är ingen vanlig dag

Publicerat: 2009-10-13 / 07:24:57
för det är JEANETTES födelsedag , HURRA HURRA HURRA!!
Stort grattis till älskade Jeanette på hennes dag från hela familjen Simann/Frennvik/Falk.

VÄRLDENS BÄSTA JEANETTE!



MED BLOMMOR OCH BLADER VI GÖR HENNE GLADER!!



VI GRATULERAR VÅRAN NETTAN IDAG !!

det var då själva jävelen !!!!

Publicerat: 2009-10-12 / 19:41:12
Självklart gick inte bilen igenom besiktningen, och hade vi bara tänkt lite så visste vi det!
Eftersom bilen har 7 säten så måste ju alla stolar vara med vid besiktningen... Och de 2 andra stolarna ligger ju i mammas bil som står i Uddevalla... SATAN! Så det bliren tripp till och pröjsa en ny besiktning för att vi inte tänkte... GRRRRRRR...

Men hos läkaren gick det bra. J är 96.5 cm lång och väger 15.6 kg. Men han var lite bekymrad över att han inte pratade, men det var ju inget han kunde göra ngt åt utan det blir ju habiliteringens jobb. Hoppas vi bara kan komma igång med det snart.

Ne ska lägga mig i soffan, och hoppas på att få sova inatt!

det var då själva jävelen !!!!

Publicerat: 2009-10-12 / 19:40:38
Självklart gick inte bilen igenom besiktningen, och hade vi bara tänkt lite så visste vi det!
Eftersom bilen har 7 säten så måste ju alla stolar vara med vid besiktningen... Och de 2 andra stolarna ligger ju i mammas bil som står i Uddevalla... SATAN! Så det bliren tripp till och pröjsa en ny besiktning för att vi inte tänkte... GRRRRRRR...

Men hos läkaren gick det bra. J är 96.5 cm lång och väger 15.6 kg. Men han var lite bekymrad över att han inte pratade, men det var ju inget han kunde göra ngt åt utan det blir ju habiliteringens jobb. Hoppas vi bara kan komma igång med det snart.

Ne ska lägga mig i soffan, och hoppas på att få sova inatt!

helgen

Publicerat: 2009-10-12 / 11:06:47
Har varit fullrulle hela helgen, mått så där måste jag få erkänna. Haft väldigt lätt för att gråta och kännt mig allmänt nere. Saknar mamma så det verkligen HUGGER i hjärtat när jag tänker på henne.

Men jag har äntligen fått mina doser av Jeanette dagligen igen. Nu vågade jag med tanke på att Havansa varit dålig men det visade sig vara tänder. Och Eddie ska ju inte vara sämre han så han har också tänder på G ! haha.. Och TACK för att jag fick sova inatt, elle ja, Eddie sov hela natten! Måste åka till chile och köpa den salvan, haha!

Var på Torp på fredagen, hitta massa saker "), en hel del rea. Och står det rea så måste man ju bara handla. Fick mig en ny jacka också. Underbar! Och en pyjamas, GOTT!
Byxorna hade jag på mig hela dagen igår, haha, men är det söndag så är det.

Idag ska vi till Lysekil, Jesper ska till sin läkare och vi ska besikta Fårrrden.. 


Jag höll Eddie och då skulle Havansa prompt sitta hos mig också så Jeanette tog Eddie, nej då går ju Havansa dit ist. SÖTNOSAR!!



Eddie´s oskyldiga min när han har varit i mammas garderob och rotat!


Jesper skulle också vara med !



Jobbigt att ha 2 små i famnen ibland !!



Men kramar är ju aldrig fel !



Men pussar är nog godast!!

Trattkantareller !!

Publicerat: 2009-10-09 / 07:19:21
Det fanns en och en annan svamp i skogen igår. Stekte lite igår tillsammans med findus gräddstuvade pyttipanna. jädrar så gott det blev då ! ").

Idag blir de att gå ner till begravningsbyrån och välja en tackannaons och bestämma datum till urnsättningen, Jag drar mig för att göra det! KÄNNS INGE BRA ALLS ! Kommer aldrig vänja mig vid att inte ha mamma vid min sida.

Fattar inte hur jag kan känna mig så ensam hela tiden, känns som om jag är en robot som bara går och går och går....

Ne ingen idé att grubbla, de grå håren kommer bara fram fortare då !

mohaha

Publicerat: 2009-10-08 / 09:32:20
Ja tandläkaren gick ju bra då, hahahhahahhahahhaa

Tandläkaren

Publicerat: 2009-10-08 / 07:37:21
Japp, idag ska J till tandläkaren och jag lovar han kommer INTE gilla det, men de tycker att hans ka vänja sig vid miljön, lycka till säger jag. Visst får jag och Magnus borsta tänderna på honom men någon som han inte känner får knappast vara när hans mun !!

Sen blir det att åka till kusin Frida och tant Erika och ha en mysdag i skogen. Plocka lite svamp och ha roligt ")..
Får nog ta en sväng till Hansson's och köpa lite garn så jag kan börja virka små figurer. Amigurumi figurer.



Finns en hel drös med olika figurer. Tom Hello Kitty !!!

Min eftermiddag i bilder ..

Publicerat: 2009-10-07 / 20:18:14
Fick fin främmat idag, kusin Frida och "tant" Erika kom på besök ! Underbar mysig efter middag!














saknaden är enorm

Publicerat: 2009-10-07 / 12:26:51
Sitter och tittar på Eddie när han leker, han sitter helt själv nu och behöver inget stöd alls. Tårarna rullar ner på min kind av glädje för att jag får se allt detta. Men inte mamma.
Han har tom börjat förstå att man kan krypa/åla sig fram, vi har ju rätt så halkiga golv så det är lättast att dra sig runt, haha. Jag önskade att mamma såg allt detta, hon missar ju så mycket.

J äter allt han får tag i nu, i förrgår åt han upp en hel falukorvbit, inte stor men helt plötsligt var den borta och jag såg att han satt och tuggade.

Är jag dum som tror att mamma lever vidare i honom ? Eller är det bara att han har sett andra barn äta och då inser han att det inte är farligt ?
Skitsamma egentligen för han börjar ju äta och det är det som är det viktiga.
Idag ville han inte ens gå till dagis utan att ha borstat tänderna först!
OCH DET ÄR FRAMSTEG !!

Snart dax att hämta J på dagis men först ska jag beställa lite myspys tröjor till mig på H&M "), och självklart något till barnen det går ju liksom inte att låta bli !! Behöver en jacka också men får se vad jag hittar.
Beställde filmer till J och Eddie förut också.
Shopping galen som man är !!

mnbhjdoisuhaläd

Publicerat: 2009-10-07 / 11:15:00
JAG VILL HA ORK !

saker jag vill göra !

Publicerat: 2009-10-07 / 07:58:57
Hade lite problem att somna igår kväll så jag kom på lite saker jag vill göra;

1) Klippa mig, men vill ha långt hår...
2) Gå ner i vikt, men jag älskar mat...
3) Åka utomlands, men jag får panik om det är för varmt...
4) SOVA ! Men när jag väl får det är det så mycket annat jag vill göra ...
5) Flytta, men jag älskar ju Hunnebo...
6) Öppna café, men INTE UTAN MAMMA!

Ja det finns några saker som jag vill men hittar alltid något som gör att jag inte vill ändå.. Visst är jag krånglig.
Fick iaf sovmorgon idag, till kl 7 ! Lr ja Edie vaknade ju kl 5 och ville ha mat, men vi somnade om nästan direkt.

Funderar på att börja baka men får nog spela lite på FB först, har blivit lite som en drog !!

Morrn morrn

Publicerat: 2009-10-06 / 07:30:53
Vaknade idag kl 05.24 av en smäll. Reste mig hastigt upp för att kolla ut om det var ngn som kastade saker mot fönstret, men icke. Kollade in på J's rum, men där hitta jag heller inget. Gick o la mig igen. Men efter någon minut började J gråta så jag fick gå och ta honom. Då såg jag att grinden på över våningen hade ramlat på plats så det måste vart det som small till så ... Någon ville tydligen säga mig att det var dags att stå upp. Hoppades ju på att få somna om men det ville ju inte de små.

Blir en tur till Kungshamn idag och skicka iväg barnvagnen och leta lykta på Huset Breve. Ska se om ja hittar ngn jacka till både J och Eddie. Fast jag kollar nog tradera ist. Så mycket roligare att buda och hoppas på att man vinner, ").

Ska baka ngt idag med, blir nog chokladcookies med apelsinchoklad, MUMMA!!

Fått sålt barnvagnen

Publicerat: 2009-10-05 / 19:30:39
Idag fick vi sålt vår Brio-kombi, och inte till vilket par som helst. Utan ett par uppe i PITEÅ ! haha..
De ville att vi skulle skicka bussgods och visst varför inte. ")

Så nu blir det att mäta vår vagn och beställa bussgods. Gott att bli av med den så vi får liiiite mer plats i klädkammaren. Det börjar liksom bli fullt där nu..

Barnen sover och jag är pigg som en mört.. Och inget finns det på Tv:n, får spela bort lite tid på FB..

städdille

Publicerat: 2009-10-05 / 12:08:01
Tänk om man kunde få det lite oftare. Idag föll lusten på mig och nu är det skinande rent.

TOM UNDER BADKARET!! haha

Tog alla vrår vi har vände upp och ner på allt. Känns skönt och man får rensa sina tankar.
Självklart går mina tankar till mamma. Det är SÅ mycket som återstår att göras.
Huset ska tömmas, boupptäckningen ska skrivas, urnan ska sättas.
Jag vet inte om jag orkar med det.
Tänkte vart ner till huset och börja slänga grejer i sopsäckar som kläder och lakan och så, men fy bubblan vad det tar emot. Det känns liksom om jag städar ur henne ur mitt liv om jag börjar rensa. Och det är det SISTA jag vill.

Älskade MAMMA, du ska veta att jag saknar dig mer och mer för varje dag som går, men samtidigt blir det lättare att leva med fö varje dag som går.
Mamma och Mia för alltid !!

Kalas..

Publicerat: 2009-10-03 / 17:12:10
Ja då var det hummerkalas hos moster ikväll. Känns konstigt att ha kalas utan MAMMA !
Gör ju inte saken bättre att det har varit mamma och mia väder idag.
Somnade förut medans Eddie sov också, somnade in sakta och tänkte på den dagen mamma dog.
Jag hörde sköterskans röst när hon ringde strax innan 21 och sa;
Hon dör nu.

Just den meningen kommer nog förfölja mig livet ut.
Hon dör nu.

Jag svarar; skojar du eller. För jag hade ju ingen tanke på att hon skulle dö...
Visst fick hon en stroke på lördag kväll, men allt blev ju nästan bra efter den.
Tänk så fel man kan ha ibland. Mamma hade ju så många planer med huset, så mycket hon ville göra och så mycket vilja att fortfarande leva.

Nej denna värld är GRYM.

marabou....

Publicerat: 2009-10-03 / 13:09:30
Ja nu kommer det ut ytterligare en ny smak från marabou.
Nu blir det en chokladkaka med PEPPARKAKA!

Låter smaskigt va ? nee...

Men sommar chokladen var ju äckligt god så denna komme rnog vara god också.
Choklad galen som man är ! ")

Finns inga dåliga väder ...

Publicerat: 2009-10-03 / 10:46:15
Inte för unge herr Falk! Magnus är ute och fixar lite påaltanen så J följde med ut, och han ville leka med mer vatten, det räckte inte att det regnade ").



J älskar ju att bada, fast undrar om han inte gillar handduken efter badet bättre ?



Eddie vill helst bara sitta i sin gåstol och köra på alla andra, mindre roligt och J kan bli riktigt arg på honom. haha



Och Musse Pigg är väldigt rolig att titta på !

Vilket väder !

Publicerat: 2009-10-02 / 20:04:50
Åh det har varit perfekt höstväder idag ! Gått promenad i Kungshamn på förmiddag och sen gick vi en skogs promenad ikväll. Vi orkad eg inte men J ville så gärna ut och vad gör man inte för de små liven.

Imorrn blir det hummerkalas, MUMS ! Var flera år sen jag åt det. Ska bli roligt och gott ").

Ne ska ta och leta efter en vägglykta att ha ute på framsidan, då jag vill ha lite mer ljus tända utomhus!
Hittade en på ellos men den ser nästan exakt ut som vår lampa utomhus. Så det ser nog lite dumt ut. Men fin va den iaf!!



Visst e den ? ")

kanelbullar

Publicerat: 2009-10-01 / 20:38:02
Är ju kanelbullensdag på söndag så jag tänkte att jag var tvungen att bara några idag när lusten föll på mig. Och det gjorde den på J också. Gulliga gulliga J satt HELA 20 minuter och kavla bulldeg, blev skit sur när vi skulle gå och tvätta oss och borsta tänder, men väl vid handfatet så gick det SKIT bra. Var ju tvungen att borsta hans tänder då han tuggat på en pepparkaka hela kvällen.

HAN ÅT UPP NÅSTAN HALVA PEPPARKAKAN !!!

Måste se om jag kan få in videon nåndag, imorrn är jag inte hemma så det blir lite svårt men lördag kanske. ")

Ne ska lägga mig i soffan och myyysa.
Magen är iaf nöjd efter en god kvällsmat ! Som bestod av nygräddad bulle och ett glas kall mjölk. MUMMA!!

Natti natt

Nu är jag glad för att jag ser ut som jag gör...

Publicerat: 2009-10-01 / 11:31:05
Ina fick mig att inse att jag är nog ganska vacker iallafall!
Jag gör ju inte direkt om mig när jag sminkar mig utan jag bara förbättrar LITE!
Kolla in HÄR så fattar ni vad jag menar, eller vad Ina mena med att vi är vackra!

Fast drömma kan manju iallafall! Och jag skulle väl helst bara vilja ha en kväll där jag kan klä mig i en galablåsa och få sminka mig fin för att gå på röda mattan "). Och inte bara ta på sig det som är bekvämt och ser någorlunda ut.


Fövandling ?

Publicerat: 2009-10-01 / 08:30:55
Om man kanske skulle ta och förvandla sig själv till skönheten ?
När jag loggade in på msn idag så kom denna ljuva kvinna iförd en grymt snygg klänning upp.
Jag ska nog anmäla mig till exreme makeover och få be och se ut som;

Blake Lively!





Tänk och få gå på röda mattan och se ut så här !
DÅ HADE JAG VARIT LYCKLIG !